Hegn & låger

Alle Hegn & låger Produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab de bedste rammer med et hegn

Skab de bedste rammer om haven og din bolig med et hegn. Skal du ud og investere i et nyt hegn, er der mange muligheder. Med et hegn kan du både afskærme for nysgerrige blikke eller indrette små hyggelige uderum i haven. Det kan også være at du vil klæde dit hus på, med et flot forhavehegn. Her i sortimentet kan du også finde forskellige bedkanter, hvis blomsterne skal hegnes ind, læhegn, skelhegn eller hegn til din terrasse. Hegn skal både passe til din have og din bolig. Havehegn kan fås i mange forskellige materialer. Et træhegn er for eksempel en naturlig løsning, der nemt falder ind i havens omgivelser. Mens et glashegn rundt om terrassen, kan skabe et moderne udtryk.

Skab læ i haven med et hegn

Et godt hegn kan også være med til at give læ i haven, især hvis du bor i et nybyggerkvarter, hvor hækken ikke er vokset op endnu. Det kan også være at du bare gerne vil slippe for at skulle klippe hækken, så kan et godt havehegn være at foretrække. En anden fordel ved et hegn fremfor en hæk, er at et hegn også giver privatliv om vinteren, hvor hækken kan være lidt mere bar. Du finder både træhegn, komposithegn, pileflethegn, glashegn og meget andet slags hegn til gode priser og i god kvalitet her.

Byd gæsterne velkommen ved havelågen

Om du er ude efter en vedligeholdelsesfri havelåge eller en havelåge i træ, så finder du det her i kategorien. En havelåge er både her du byder dine gæster velkommen men kan også være med til at holde dyr og børn inde og ubudne gæster ude. Når du skal anskaffe dig en havelåge, skal du også overveje højden, om den skal være let og åben i designet eller mere robust. Der er også forskel på om det er en havelåge til baghaven eller om den skal klæde huset på i forhaven. Du kan også vælge om havelågen skal være en enkelt låge eller måske en dobbeltlåge, som kan være praktisk, hvis du skal have større ting ind og ud af din have. Men fremfor alt skal havelågen passe til dit hus og det øvrige hegn og klæde boligen på.