Trådhegn

Her finder praktisk trådhegn, der kan bruges til mange forskellige formål. Vi har trådhegn i forskellige farver og størrelser med forskelligt maskestørrelser, så du kan finde netop det trådhegn, til dit behov. 

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Trådhegn til mange formål

Et trådhegn kan bruges til mange forskellige formål. Har du husdyr og køkkenhave, kan et trådhegn for eksempel være med til at holde husdyrene ude af bedene eller hegnet kan også benyttes til at holde dyrene inde som for eksempel til hundegården. Desuden er trådhegn også meget velegnet, hvis du har planter eller blomster, der kan klatre op af hegnet eller hvis du vil have et hegn, som ikke skærmer af men som du kan se igennem.

Her på siden finder du vores store udvalg af trådhegn, som havehegn, hønsenet, soldevæv og volierenet. Hegnene fås også i forskellige størrelser og farver og galvaniseret eller plastbelagt og med forskellige maskestørrelser. Vores trådhegnet er af høj kvalitet fra mærker som NSH hegn og Hortus. Det er også her du finder blød jerntråd eller hegnstråd.

Nem opsætning af trådhegn

Et trådhegn er utrolig let at sætte op i forhold til for eksempel et plankeværk. Et trådhegn er også en effektiv og billig løsning, hvis du har brug for et midlertidigt hegn. Med et trådhegn kan du derfor nemt afskærme haven, så børn eller kæledyr ikke løber ud på vejen. Trådhegnene kan både fås i varmgalvaniseret stål eller belagt med plast, som gør at hegnet er vedligeholdelsesfrit. Der er mange muligheder med et trådhegn, så tage t kig her i kategorien og find det trådhegn, der passer til dine behov.