{{detail.product.Title}} / {{mediaslider.selectedVariantAttributes(detail.product)}}
{{detail.product.Title}} / {{mediaslider.selectedVariantAttributes(detail.product)}}

BAYER GARDEN BAYTHION Q MYRELOKKEDÅSE

Læs mere

Varenr.:
EAN nr.: {{detail.product.EanCode}}
Click & Collect:
{{detail.product.GetLeftSideStockLinkLabel}}
Leveringstid:
{{detail.product.RightSideDeliveryTimeLabel}}
Pris pr. pk

79,95 DKK

Fordelspris pr. pk
Pris pr. pk
Fordelspris pr. pk
Pris pr. pk
Pris pr. pk
Din pris pr. Pris pr. pk

Gratis

Henter din pris...

{{detail.product.ComparisonDiscountPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonDiscountPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonDiscountPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonMemberPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonMemberPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonMemberPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonNormalPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonNormalPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonNormalPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Anvendelsesområde: Indendørs
Pakkestørrelse: 2 stk
Mærke: BAYER
Virkning: Dræbende
Type: Lokkedåser
{{key}}: {{value}}

BESKRIVELSE

Baythion Q myrelokkedåse er en klar-til-brug lokkedåse til bekæmpelse af myrer i og omkring huse.

Til bekæmpelse af myrer (Lasius niger) i og omkring huse, f.eks. i stuen, køkken, bryggers, entre, toilet, eller omkring huse, såsom terrasser og udhuse.

Lokkedåsen indeholder lokkemad, der tiltrækker myrerne, som derved bringer lokkemaden og aktivstoffet ned i boet og bekæmper boet indefra.

Kan placeres indendørs og i væksthus/drivhus. Myrerne tager selv aktivstoffet med sig ned i myreboet, så man bekæmper boet indefra. Bedst virkning opnås ved at behandle, så snart myrerne ses.

Lokkemad og aktivstof er indkapslet i et kammer midt i dåsen. Dåsen aktiveres ved at presse tommelfingeren gennem folien i dåsens midte. Myrerne har nu fri adgang til lokkemaden. Dåserne er nu klar til brug og placeres nær det sted, hvor myrerne kommer fra, myrernes stier/indgangshuller eller hvor myrerne ses talrigt.

For at få den fulde effekt bør flere dåser opstilles, og det bør sikres, at myrerne ikke har adgang til anden tiltrækkende føde (madrester, brødkrummer, syltetøj, sukker m.m.). Myreplagen vil være bragt til ophør i løbet af 1-3 uger, afhængig af angrebets omfang.

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.