{{detail.product.Title}} / {{mediaslider.selectedVariantAttributes(detail.product)}}
{{detail.product.Title}} / {{mediaslider.selectedVariantAttributes(detail.product)}}

CHAMPOST PLANTESÆK DRIVHUSBLANDING

Læs mere

Varenr.:
EAN nr.: {{detail.product.EanCode}}
Click & Collect:
{{detail.product.GetLeftSideStockLinkLabel}}
Leveringstid:
{{detail.product.RightSideDeliveryTimeLabel}}
Pris pr. stk

1720,00 DKK

Fordelspris pr. stk
Pris pr. stk
Fordelspris pr. stk
Pris pr. stk
Pris pr. stk
Din pris pr. Pris pr. stk

Gratis

Henter din pris...

{{detail.product.ComparisonDiscountPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonDiscountPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonDiscountPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonMemberPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonMemberPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonMemberPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonNormalPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonNormalPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonNormalPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Mærke: CHAMPOST
Gødet: Ja
Type: Plantesæk
{{key}}: {{value}}

BESKRIVELSE

Champost Plantesæk er beregnet til 2 planter pr. sæk, modsat andre plantesække, som ofte er beregnet til 3 planter.
Ved 2 planter er der er mere vand og gødning til hver plante. Det er en fordel, da udtørring af plantesækken én gang kan ødelægge høsten. 

Plantesækken vendes på siden før brug, og klemmes så jorden i posen løsner sig. Vend derefter sækken med bunden op og klip efter de to stiplede linier (gerne større).     
Vand med 10 ltr. vand i hullerne, og lad dem ligge i 1/2 time, så vandet fordeler sig i posen.Vend posen med oversiden op - der hvor den skal ligge - og klip to huller på oversiden, og den er klar til plantning.
I kapilærkassen lægger du posen i kassen, inden du klipper hul til de to planter. Tryk jorden helt ned i rørene til bunden af kassen. Plantesækken er derefter klar til brug.
           
Efter plantning vander du med 5 ltr. vand pr. plante. Det skal synke ned i posen, og må ikke løbe ovenud.
Vi anbefaler du dagligt vander de første 14 dage. Derefter kan du begynde at springe over på de dage, hvor det er overskyet og koldt. Vand oveni plantehullet med 1 - 2 ltr. vand pr. gang.

Det er vigtigt, at der altid er 3 cm løs jord fra plantesækken oven på potte-klumpen. Dette sikrer, at jorden omkring rødderne ikke tørrer så hurtigt ud, specielt indtil planten har fået rødder ud i den nye jord.