{{detail.product.Title}} / {{mediaslider.selectedVariantAttributes(detail.product)}}
{{detail.product.Title}} / {{mediaslider.selectedVariantAttributes(detail.product)}}

ECOSTYLE RHODODENDRON GØDNING

Læs mere

Varenr.:
EAN nr.: {{detail.product.EanCode}}
Click & Collect:
{{detail.product.GetLeftSideStockLinkLabel}}
Leveringstid:
{{detail.product.RightSideDeliveryTimeLabel}}
Pris pr. stk fra

69,95 DKK

Fordelspris pr. stk
Pris pr. stk
Fordelspris pr. stk
Pris pr. stk
Pris pr. stk
Din pris pr. Pris pr. stk

Gratis

Henter din pris...

{{detail.product.ComparisonDiscountPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonDiscountPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonDiscountPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonMemberPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonMemberPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonMemberPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonNormalPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonNormalPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonNormalPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Mærke: ECOSTYLE
Anvendelse: Rhododendron
Type: Kugler
{{key}}: {{value}}

BESKRIVELSE

ECOstyles organiske gødning sikrer dig en ansvarlig gødskning af dine planter, blomster, krukker, plæne samt grøntsager. ECOstyle gødning er miljøvenlig og kan også anvendes på økologiske arealer. ECOstyle gødning er produceret af helt naturligt organisk materiale og er garanteret fri for tungmetaller og genmodificeret materiale. Ligeledes er ECOstyle gødning CO2 neutral, så man ikke udleder ekstra CO2 ved at bruge den.
Gødningen svider ikke planterne og er produceret som granulater, så den er nem at anvende. Næringsstofferne frigives efter plantens behov over en længere periode og der er ikke fare for, at gødningen udvaskes af jorden til grundvandet.
 
Rhododendron/hortensia/azalea gødning:
ECOstyles rhododendron/hortensia/azaleagødning er en specialgødning, der giver kraftige og frodige planter med smukke blomster. Gødningen frigives langsomt, så planterne optager næringsstofferne i takt med, at de har brug for dem. Herved opnår de en bedre sundhedstilstand, som gør dem mindre udsatte for angreb af skadedyr og sygdomme.
Denne gødning er specielt egnet til surbundsplanter og er tilsat mikroorganismer (Mycorritzae) og bakterier, som styrker plantens rodnet og evne til at optage vand og næringsstoffer.

Mikroorganismerne giver en bedre jordstruktur og det organiske materiale nedbrydes hurtigere i jorden til gødning, som planterne kan udnytte. Rhododendron og andre surbundsplanter skal dyrkes i sur jord (pH 4,5-5,5).
Det bør årligt testes, om surheden er korrekt med ECOstyles pH-jordbundstest. Hvis pH ikke er på korrekt niveau, bør der tilføres sur jord.