Hoppeborge

Med en hoppeborg, kan du skabe en sjov og anderledes legeplads for børnene. En hoppeborg indbyder til mange timers sjov i haven. Se vores udvalg af sjove, farverige hoppeborge herunder.


Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Mange timers sjov med en hoppeborg i haven

En hoppeborg i baghaven indbyder til mange timers sjov. I SILVAN forhandler vi hoppeborge fra mærket HappyHop, som kommer i forskellige udformninger og størrelser. Nogle af hoppeborgene er med rutsjebaner og klatrevægge og nogle af dem kan endda bruges både med og uden vand.

Hop sikkert i hoppeborgen

Vores hoppeborge er beregnet til børn. Under hvert enkelt produkt, kan du blandt andet se maks. antal brugere og maks. belastning. Det er vigtigt at overholde dette, da der ellers kan ske hoppeulykker.

Der bør altid være en voksen til stede, når børn hopper i hoppeborg. Især hvis barnet er under 6 år, skal der holdes opsyn, da barnet endnu ikke har udviklet deres balanceevne helt.

Er uheldet ude og din hoppeborg skulle få en flænge, er det muligt at reparere hoppeborgen med de medfølgende reparationslapper og den specielle sytråd.

Hvordan du sætter din hoppeborg op

Hoppeborgene leveres med alt du har brug for inklusiv elektrisk pumpe, pløkker, opbevaringstaske og lappegrej.

  • For at sætte hoppeborgen op skal du pakke den ud af tasken og folde den ud og lægge den fladt på jorden
  • Bind hoppeborgens luftindtag godt fast til den elektriske pumpe og tjek at det sidder godt fast
  • Sæt den elektriske pumpe til en stikkontakt og tænd for den
  • Sæt pløkkerne godt fast i jorden hele vejen rundt på hoppeborgen, så du er sikker på, at hoppeborgen står godt fast på jorden
  • Vent på at hoppeborgen er pustet helt op. Du er nu klar til at hoppe