Hoppeborge

En hoppeborg i baghaven indbyder til mange timers sjov. I SILVAN forhandler vi hoppeborge fra det kendte mærke Happy Hop. De kommer i flere forskellige udformninger og størrelser. Nogle af modellerne er med rutsjebaner og klatrevægge, og andre af dem kan endda bruges både med og uden vand. Du kan gøre brug af disse sjove borge til flere forskellige arrangementer som fødselsdage, vejfester og meget mere. De fås i forskellige temaer, så dine børn kan få netop den, der passer til deres fantasi og leg. Med en hoppeborg kan børnene hurtigt få brugt mange timer, ude i den friske luft, og samtidig få rørt sig og brugt en masse energi. Det er den perfekte måde at underholde en flok børn både til hverdag og til fest. Se hele udvalget herunder.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvilken hoppeborg skal du vælge?

Det kan måske være svært at beslutte sig for, hvilken én af de sjove hoppeborge du skal vælge til din familie. Noget af det du kan overveje er, hvor meget den skal holde til. Hoppeborgene er lavet til børn i alderen 3-10 år. Det er altså en investering, der kan bruges i mange år frem. Det er naturligvis vigtigt, at den kan holde til dine børn. Derfor er det en god idé at gøre sig nogle tanker omkring, hvor mange børn, der skal lege på den. Der er forskel på, hvor mange kilo de kan tåle, sammenlagt, og hvor meget hver enkel person må veje. Så det er et rigtig godt sted at starte. Derudover kan du gøre dig nogle tanker om, hvorvidt hoppeborgen skal kunne tilføres vand. For mange børn er vand helt fantastisk at plaske rundt i, på en varm sommerdag. Men det kræver naturligvis, at man har god adgang til en vandforsyning.

Hoppeborgene kommer i forskellige farver og temaer. Derfor kan det være en god idé at have børnene med inde over beslutningen. Vi har nemlig både en model, der er udformet som en sportsarena. Den er perfekt til de sportsglade børn. Her kan de nemlig både spille fodbold, volleyball og basketball. Vi har også en model, der er udformet som et slot. Her kan børnene gå op opdagelse, tage en tur ned af rutsjebanen eller lege i dragens boldrum. Du kan også gå hele vejen og få en model, der har både vandrutsjebane, klatrevæg, boldrum, vandkanon og meget mere. Der er altså noget for ethvert barns smag. Jo mere tilbehør hoppeborgen har, jo mere fylder den naturligvis også. Det er derfor også vigtigt at tjekke op på dimensionerne, så du er sikker på, at den passer i din have.

Sikkerhed omkring din hoppeborg

En hoppeborg er et meget stort stykke legetøj. Derfor er vigtigt, at du behandler den med omtanke, og overholder de forskrifter, der er for sikker leg. Der er med garanti nogle spørgsmål, du stiller dig selv omkring brugen og vedligehold af en hoppeborg. Vi har forsøgt at besvare de mest stillede spørgsmål her, så du kan have ro i maven, når dine børn hopper løs.

  • Må voksne hoppe med? Alle modeller har vægtangivelser, der viser, hvor meget en person må veje og de bør ikke overskrides. Da de er lavet til børn i alderen 3-10 år, så det anbefales ikke, at voksne anvender hoppeborgen.
  • Hvordan er den sat sammen? Happy Hops produkter er håndlavede i meget kraftigt materiale. De er punkter- og brandsikret, og samlingerne bliver som minimum dobbeltsømmet. Dette gør, at borgen har flere lag af syninger inde i sømmen.
  • Hvorfor kommer der lyde fra syningen? Der vil helt naturligt forekomme små sivelyde fra syningerne, da de ikke er totalt lukkede. Der skal altid kunne sive en smule luft ud, hvorfor der kan forekomme disse lyde.
  • Hvad gør jeg, hvis der går hul? Alle Happy Hop hoppeborge kommer med et medfølgende reparationssæt. Her får du både lapper og tråd, der passer i farverne. På den måde kan du både reparere huller og syninger, der gået op.

Sådan sætter du hoppeborgen op

Alle vores hoppeborge bliver leveret med, alt du har brug for. De er inklusiv elektrisk pumpe, pløkker, opbevaringstaske og lappegrej. De kan sagtens sættes op af blot en enkelt person. Herunder kan du læse, hvordan du sætter den rigtigt op.

  1. Start med at tage hoppeborgen ud af tasken, fold den ud og læg den fladt på jorden.
  2. Bind herefter luftindtaget godt fast på pumpens mundstykke og tjek, at det sidder godt fast.
  3. Tilslut så pumpen til en stikkontakt og tænd for den.
  4. Sæt pløkkerne i jorden hele vejen rundt, så du er sikker på, at den står godt fast.
  5. Vent på, at hoppeborgen er pustet helt op – og den er klar til brug.

Happy Hop – garanti for sikker leg

En af fordelene ved produkter fra Happy Hop er, at de er nemme at opsætte og pakke ned igen. Det tager ofte blot 2 minutter at sætte det hele op, så den er klar til leg. Når du skal pakke den ned igen, vil det kun tage 5 minutter før alt luft er ude, og du kan pakke den ned i den medfølgende taske. Produkterne er fremstillet i lamineret PVC samt polyester for en unik og høj holdbarhed. Dette er også med til at give høj rivning- og slidstyrke. Hoppeborgene er testet i henhold til EN71 – 1, 2, 3, 8 & 9. Det betyder, at de har optimal sikkerhed, så dine børn trygt kan gøre brug af dem. De kommer desuden også med et integreret multikammersystem. Det betyder, at selvom flere børn leger på samme tid, vil de stadig opnå en perfekt hoppeffekt, da luften vil være i flere kamre.