Pavilloner & markiser

Alle Pavilloner & markiser Produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Luksus på terrassen

At få en markise på terrassen er en beslutning, du med garanti ikke vil fortryde. Det er altid dejligt at få masser af sol på terrassen, men nogle gange kan det blive for meget, og så er det godt at kunne rulle den hen over terrassen, som kan skygge for solen og dermed give solafskærmning.

En markise kan også skabe glæde, når det bliver køligt sidst på dagen, men du gerne vil forlænge de varme sommeraftener. Skulle det begynde at dryppe, er du også beskyttet på terrassen, hvis du vælger at køre den ud. Du skal dog være opmærksom på ikke at benytte den ved kraftig regn, da der kan dannes lommer af vand, som kan ødelægge den.

Hellukket, halvlukket eller åben markise?

I SILVAN har vi forskellige modeller, som du kan vælge imellem. Vælger du en åben model, betjenes den manuelt med en stang. Når dugen er rullet ind, er den ikke beskyttet af en kassette, og af den grund anbefaler vi, at du montere den under et udhæng, så der ikke trænger regn ind i dugen, når den er rullet ind.

En halvlukket model minder til forveksling om den åbne, men den betjenes elektronisk med en medfølgende fjernbetjening. Den halvlukkede model er som den åbne ikke helt beskyttet, når den er rullet ind, og derfor anbefaler vi, at den monteres under et udhæng.

Skal du have den bedste kvalitet, skal du vælge en hellukket markise. En hellukket model adskiller sig ved, at den i lukket tilstand er helt beskyttet for vind og vejr, og du behøver derfor ikke montere den under et udhæng. Den hellukkede model betjenes som med den halvlukkede elektronisk med en fjernbetjening, så du slipper for bøvlet med at bruge en stang. Derudover fås en hellukket markise også i bredere længder og er derfor et oplagt valg, hvis du har en stor terrasse.

En fantastisk funktion ved den hellukkede er, at der er LED-lys i forbommen, så du nemt kan se, hvad du laver, selvom det er blevet mørkt. LED-lyset i forbommen er et rigtig godt eksempel på, at Debel producerer kvalitetsmarkiser med smarte funktioner.

Elektrisk eller manuel?

På silvan.dk har vi markiser, der kan betjenes elektrisk eller manuelt. Vælger du den elektriske løsning, medfølger en fjernbetjening, så du let og enkel kan betjene den. Derudover er fordelen ved en elektrisk udgave, at du kan tilkøbe en vejr- eller vindsensor, så den automatisk kører ind, hvis vejret byder det.

Du kan også vælge en model med manuel betjening. I det tilfælde medfølger en stang til betjening af markisen. Her er det ikke muligt at benytte vejrsensorer, så du skal være opmærksom på, om vejret skifter, så du bør køre den ind.

Høj kvalitet fra Debel

Vælger du at købe din markise hos SILVAN er du sikret topkvalitet, da alle vores modeller produceres af Debel, som sikrer dig en løsning, der kan holde i mange år. Kassetterne er i 100 procent aluminium, og alle skruer og bolte er produceret i rustfrit stål.

Alle modeller har en kraftig dug, så den kan holde til lidt af hvert. For at give dugen en ekstra beskyttelse, har den fået en ”Resistant Surface Treatment”.

SILVAN har alt i tilbehør til markiser

Det er vigtigt, du sikrer dig, at du har det rette tilbehør, når du skal i gang med montering. På silvan.dk har vi et stort udvalg af tilbehør til opsætningen, så du får en god løsning, der kan holde i mange år. Har du ikke mulighed for at montere den direkte på væggen, kan du montere den med spærbeslag, så du kan montere den på husets spær.

Udover beslag til opsætning har vi også andet tilbehør, der gør din oplevelse med en markise fra Debel endnu bedre. Vi har et stort udvalg af terrassevarmere, så du kan nyde det gode vejr lidt længere tid og forlænge de dejlige sommeraftener. Vi har almindelige terrassevarmere, og vi har terrassevarmere med højtalere og lys. Vi har terrassevarmere til montering både på væggen og i loftet.

For at passe godt på din markise har vi også tilbehør, der kan hjælpe med dette. Du kan få en vibrationssensor og en vindmåler, der sikrer, at den kun er ude, når vejret tillader det. Hvis du har en elektrisk udgave, vil den automatisk køre ind, hvis der opstår vind eller kraftig regn.