Åben markise

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Åben markise

Skal du og din terrasse have lidt forkælelse og luksus, kan du udstyre den med en markise. En markise sikrer dig mod sol, regn og blæst og kan nemt rulles ud og ind med den medfølgende drejestang. Ønsker du en automatisk markise med fjernbetjening, skal du købe en halvlukket eller hellukket markise.

Når du monterer en åben markise fra Debel, bør du montere den under et udhæng, da den er åben, og dermed ikke helt beskyttet mod vind og vejr, når den er rullet ind. Kassetten er produceret i 100% aluminium, og alle skruer og bolte er fremstillet i rustfast stål. Med en kraftig og overfladebehandlet markisedug, er du sikret en markise, der kan holde i mange år.

Kvalitetsmarkiser fra Debel

I SILVAN har vi et bredt udvalg af markiser. Du kan både købe en halvlukket, en hellukket eller en åben markise. Fælles for alle markiser er, at de er produceret i høj kvalitet af danske Debel. Derudover har vi på silvan.dk et bredt udvalg af tilbehør. Har du ikke mulighed for at montere din markise på væggen, kan du ved hjælp af spærbeslag montere markisen på dine spær.

Ønsker du hjælp til montering eller at vælge den rigtige løsning, anbefaler vi, at du bestiller et besøg fra Markisebussen. Markisebussens konsulenter fra Debel kommer gerne ud med rådgivning og vejledning, og de hjælper også gerne med at måle op til din nye markise.