Åbne markiser

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Overdækninger til den lille terrasse

I Silvan finder du åbne markiser, der passer perfekt til terrassen, sommerhus eller kolonihaven. Vores åbne modeller betjenes manuelt ved hjælp af en drejestang, der kan skubbe dugen frem og tilbage. Alle vores overdækninger er produceret i høj kvalitet, og de kan beskytte dig mod sol, regn og blæst i mange år. De findes i forskellige størrelser, så du kan finde den model, som passer til netop din terrasse, sommerhus eller kolonihave. Uanset, om du er førstegangskøber eller er på udkig efter en ny markise, kan du trygt handle hos Silvan. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig med råd og vejledning omkring valg og montering af din markise. Køb en af markiserne her på siden, og kom til at tilbringe mange flere timer på din terrasse, i sommerhus eller i kolonihave.

Vil du gerne bruge mere tid på terrassen, men bliver der for varmt midt på dagen? Så kan en åben markise være løsningen for dig. Med en monteret markise kan du sidde og slappe af i skyggen, når solen står højt på himlen. Du kan også sidde under den, hvis der skulle komme en mindre regnbyge. Den åbne markise skal betjenes manuelt ved hjælp af en drejestang, som kan skubbe dugen frem og tilbage. Disse modeller er ofte mindre i størrelsen, og passer derfor helt perfekt til en mindre terrasse.

Er du derimod på udkig efter én større markise, som kan betjenes elektronisk? Så kan en halvåben eller lukket markise være løsningen for dig. Disse markiser er produceret i større mål, og egner sig derfor godt til en større terrasse. Modellerne har en motor og betjenes via en trådløs fjernbetjening, som gør det let at justere dugene. Vores duge er produceret i den højeste kvalitet af producenten Debel. Du kan se hele vores udvalg af halvlukkede markiser her. Og vores udvalg af hellukkede markiser her.

Hvorfor vælge åbne markiser fra Debel?

I Silvan finder du et bredt udvalg af åbne markiser. Alle vores modeller er produceret af den danske producent, Debel, som er din garanti for markiser af den højeste kvalitet. Debel er én af Nordens største producenter af markiser, og de har med garanti en markise, der passer til netop dit behov. Overdækningerne er desuden designet i en minimalistisk stil, der passer til den moderne indretning i Skandinavien. Uanset, hvilket overdækning du vælger, garanterer Debel for en flot og holdbar markise. Du kan derfor trygt vælge en overdækning fra Debel hos Silvan.

Alle vores markiser kommer derudover med kassetter af 100 % aluminium og med skruer og bolte, som alle er fremstillet i rustfrit stål. De er derfor designet i et kraftigt og holdbart materiale, hvorfor de er overfladebehandlet med en ”Resistant Surface Treatment”, som sørger for, at din markise kan holder i mange år. Du skal dog være opmærksom på, at den åbne markise ikke er helt beskyttet mod vind og vejr, når dugen er rullet ind. Derfor anbefaler vi, at du monterer overdækningen under et udhæng, for at give markisen den bedst mulige beskyttelse.

Brug for hjælp til monteringen?

Mangler du hjælp og vejledning til monteringen af din nye overdækning? Eller vil du bare sikre dig, at din markise bliver monteret rigtigt? Så kan du med fordel bestille et besøg fra Markisebussen. Dette er en service vi tilbyder i samarbejde med Debel. Markisebussen kommer ud, vejleder og rådgiver dig omkring dine muligheder. De måler op og vurderer, om din facade eller mur kan hold til at bære den markise, som du gerne vil have sat op. Du får derfor med andre ord en professionel rådgivning og vejledning, så du kan føle dig helt tryg.

Du kan bestille en tid hos Markisebussen på vores hjemmeside. Bussen kører ud til din adresse, og konsulenterne er altid klar til at hjælpe med opmålingen. De kan også hjælpe dig med monteringen, hvis du gerne vil have udført arbejdet rigtigt fra starten af. Du kan læse mere omkring Markisebussen og bestille din tid hos vores servicebus her.

Hvad findes der af ekstra tilbehør?

I Silvan finder du også tilbehør og ekstra udstyr til din markise. Kan du eksempelvis ikke montere din markise direkte på husmuren eller facaden? Så kan du formentlig montere din markise på husets spær ved hjælp af spærbeslag. Med spærbeslag kan du selv stå for monteringen. Men vi anbefaler dog, at du monterer overdækningen under et udhæng, for at skærme den mod det danske vejr. Markisen skal gerne kunne holde i mange år, og derfor er det også en god idé at beskytte den optimalt. Du kan læse mere og finde vores sortiment af tilbehør til markiser her.

Vil du gerne forlænge dine sommeraftenener på terrassen? Så kan du holde varmen på terrassen med én af vores terrassevarmere. I vores sortiment har vi forskellige modeller, hvoraf nogle af dem kan monteres direkte på din overdækning eller husfacade, mens andre terassevarmere er stående modeller. De fleste af modellerne er designet i aluminium, så de kan modstå det danske vejr. Du kan se hele vores udvalg af terrassevarmere her, og nyde de hyggelige aftenener under åben himmel uden at fryse.