Beslag til markiser

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

SILVAN har et stort udvalg af tilbehør til markiser

En markise er fantastisk at have over terrassen, så du kan beskytte dig både mod sol og regn. På silvan.dk har vi et stort udvalg at tilbehør til din markise, så du får det optimale ud af din løsning.

Vælger du en halv- eller hellukket markise, betjenes den elektronisk, og dermed har du mulighed for at tilkøbe tilbehør til din markise, så du kan passe godt på den. Du kan købe sensorer, der hjælper dig med at holde øje med, om det blæser eller regner for meget. Du kan også få en sensor, der automatisk får markisen til at rulle ud, når solen skinner.

Uanset om du har en markise med manuel eller elektronisk betjening, kan du købe en eller flere terrassevarmere, som luner, så du kan forlænge aftenen eller sæsonen.

Alle markiseduge er behandlet for at give dem en lang levetid. Du kan dog vælge at købe teltimprægnering, som er nem og hurtig at anvende. Produktet gør overfladen fugtafvisende og nemmere at holde ren, da den bliver mindre modtagelig over for skidt og snavs.

Terrassevarmere – tilbehør der luner på en sommeraften

Der er intet som en sommeraften, hvor man kan sidde ude og grille og hygge sig. Hen på aftenen kan det dog godt gå hen at blive lidt køligt, og til det formål kan du på silvan.dk købe en eller flere terrassevarmere, der, sammen med din markise, kan gøre de udendørs sommeraftener lidt længere.

Vi har terrassevarmere med forskelligt antal watt, så du kan få enten en kraftig eller mindre kraftig. På nogle terrassevarmere kan du også ændre på styrken.

Udover vores almindelige terrassevarmere har vi terrassevarmere med forskellige ekstra funktioner, som passer til dit behov og gør det hele lidt mere luksuriøst. Du kan få en terrassevarmer med timer, så du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt du fik slukket terrassevarmeren eller ej.

Du kan også få en terrassevarmer med indbygget højtaler, så du kan spille lidt stille musik til maden eller skrue helt op til den helt store havefest. Derudover har flere af vores terrassevarmere indbygget lys, så du kan se noget, selvom det er blevet mørkt.

Hvis du vil tilføje lidt ekstra luksus på din terrasse, kan du altså sætte en eller flere terrassevarmere op som tilbehør til din markise.

Brug spærbeslag, hvis markisen ikke kan hænge på væggen

Spærbeslag er løsningen til dig, der har en væg, hvor det ikke er muligt at hænge markisen på selve væggen. Her har du mulighed for at tilkøbe spærbeslag, så du kan montere markisen på dine spær i stedet.

Du skal være opmærksom på, at der findes forskellige spærbeslag til de forskellige markiser, vi forhandler på silvan.dk. Spærbeslagene fås med varierende hældning, og du skal også vide, hvor lang din markise skal være, så du kan købe de korrekte spærbeslag. Er du i tvivl, kan du kontakte markisebussen, som kigger forbi med råd og vejledning.

Synes du, det er lidt for bøvlet at give dig i kast med spærbeslag – eller bare ophængning af markisen generelt – kan du benytte den nemme løsning, hvor du får Debels professionelle markisemontører til at klare arbejdet for dig. Så er alle beslag, montagekit og lign. Inkluderet i montageprisen.

Sensorer holder øje med din elektriske markise

Vind- og vejrsensorer er fantastisk tilbehør til din markise, der hjælper dig med at passe ekstra godt på den. Du kan gøre brug af en sensor, hvis du har en elektrisk markise. Sensoren kobles sammen med din markise, og sensoren registrerer, at det blæser eller regner for meget, kører den automatisk ind, så du slipper for at tænke på det. Alle sensorer passer til alle elektriske Debel-modeller.

Som tilbehør til din markise kan du købe en vibrationssensor, der registrer, hvis der opstår vind eller kraftig regn. Du placerer blot sensoren på markisens forbom, og så holder den øje med vejret for dig.

Du kan også købe en sol- og vindsensor som tilbehør til din markise. Her får du en kombineret sensor, der automatisk ruller markisen ud, når solen skinner og automatisk ruller markisen ind, hvis det begynder at blæse mere end det anbefalede. Begge funktioner kan både justeres og til-/frakobles individuelt, så du får maksimal gavn af din løsning.