Beslag & tilbehør til markiser

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan finder du rette markise tilbehør

Det er en luksus at have en markise på terrassen. Den kan nemlig skærme dig mod høj sol og beskytte dig mod regn. I Silvan kan du finde et stort udvalg af både markiser, beslag og tilbehør, så du kan få det optimale ud af din terrasse. Du finder både halvlukkede og hellukkede markise, der kan betjenes elektronisk, samt åbne markiser, der skal betjenes manuelt. Uanset, hvilken model du vælger, så finder du helt sikkert det tilbehør, som passer dertil. Udover spærbeslag, vægbeslag og vejrsensorer, kan du supplere din nye markise med flotte havemøbler eller én af vores smarte terrassevarmere.

Alle vores markiseduge har en overfladebehandling, der giver dem dels en længere levetid. Men det gør også dugene mere modstandsdygtige overfor snavs og grønne belægninger. Det bliver med andre ord nemmere at holde din markisedug. Det kan dog være en god idé at imprægnere din markisedug. Det kan du gøre, før du opsætter dugen, men det kan også være en fordel at give dugen imprægnering engang imellem. Sprayen er både nem og hurtig at anvende. Produktet gør overfladen fugtafvisende og nemmere at holde ren, da den bliver mindre modtagelig over for skidt og snavs.

Har du brug for hjælp til monteringen?

Er det ikke muligt at hænge din nye markise direkte op på husvæggen? Så kan spærbeslag måske være løsningen. Et spærbeslag gør det muligt, for dig, at montere overhænget på dine spær frem for på væggen. Vær dog opmærksom på, at der findes forskellige spærbeslag til de forskellige markiser. Beslagene fås med varierende hældning, og du bør også overveje, hvilke mål din foretrukne markise har, så du kan købe de korrekte spærbeslag.

Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte Markisebussen, som kører direkte ud til din adresse og giver dig råd og vejledning. De hjælper også gerne med monteringen, hvis du syntes, det er for bøvlet at gøre det selv. Med vores servicebus kan du altså få professionel hjælp af DEBELs markisemontører hurtigt og bekvemt. Bestil tid i dag og få en sikker og korrekt opsætning af din nye markise. Du kan bestille tid hos vores monteringsservice her.

Terrassevarmere: luner på en sommeraften

Der er ikke noget bedre end at kunne bruge sin terrasse på en lun sommeraften. En sommeraften, hvor du kan nyde din grillmad og kølige drikkevarer. Om aftenen kan det dog hurtigt blive koldt, når duggen falder, og derfor kan du med fordel anskaffe dig en terrassevarmer. Så kan du nemlig forlænge de hyggelige stunder, til langt ud på natten, uden at fryse. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af terrassevarmere, og vi har med garanti én model, der passer til dit behov.

I sortimentet finder du terrassevarmere med forskellige antal watt, så du kan vælge imellem de kraftige, og de mindre kraftige varmere. På nogle af modellerne kan du endda selv ændre på styrken, alt efter hvor koldt det bliver. Vi tilbyder derudover terrassevarmere med mange andre funktioner. Du finder herunder bl.a. modeller med timers, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt du fik slukket maskinen eller ej. Du finder også modeller med indbygget højtaler, så du kan afspille lidt musik, imens du tilbringer tid på terrassen. Det kan også være, at du foretrækker en af vores modeller med indbygget lys? Så du kan se dine omgivelser, selvom mørket er faldet på.

Hvorfor vælge en vejrsensorer til din markise?

En vind- og solsensor er et fantastisk tilbehør til din markise, som hjælper med at passe ekstra godt på den. Du kan kun gøre brug af en sensor, hvis du har en elektrisk markise. Sensoren kobles sammen med din markise, hvorefter den automatisk kan registrere, om solen skinner eller om det blæser for meget. Blæser det for meget, så kører markisen ind. Skinner solen derimod, så kører markisen ud. På den måde slipper du for at bekymre dig omkring din markise. Alle vores sensorer passer til alle vores elektriske DEBEL-markiser – det vil sige både de halvlukkede og hellukkede modeller.

Du kan også købe en vibrationssensor, der kan registrere kraftig vind og regn. Det er en smart og praktisk vibrationssensor, som sikrer, at din markise ikke bliver ødelagt ved pludselig omskift i vejret. Sensoren er designet sådan, at den reagerer på vibrationer. Det kan være vibrationer, som enten et vindstød eller kraftig regn kan forårsage. Sensoren vil herefter automatisk rulle markisedugen ind, hvis den opfanger for store rystelser. Den er derudover nem at montere. Du skal blot placere sensoren på markisens forbom, og så holder den øje med vejret for dig. Denne model passer til alle vores markiser, og så er den rigtig nem at montere.