Halvlukket markiser

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Forlæng sommeraftenerne med en halvlukket markise

Er du på udkig efter en holdbar markise i en god kvalitet? Så kan du finde de absolut bedste løsninger hos Silvan. Vi forhandler flere modeller fra luksuriøse Debel, som producerer modeller i høj kvalitet. Her på siden finder du vores udvalg af halvlukkede markiser, som kan fås i flere forskellige længder – alle med motor og betjening ved hjælp af fjernbetjening. Det danske vejr kan være meget omskifteligt, så det er rart at have en markise ved hånden, der kan give læ for sol såvel som små regnbyger. Køb halvlukket overdækning til din terrasse i dag og få meget mere ud af din have.

Med en halvlukket markise får du overdækning til din terrasse med motor og fjernbetjening. Markisen er desuden pakket ind i en kassette af 100 % aluminium og kommer med skruer og bolte i rustfrit stål. Du skal dog være opmærksom på, at dugen ikke er helt beskyttet mod vind og vejr, når den er rullet ind. Du bør derfor montere markisen under et udhæng, så den holder sig bedst muligt. Den halvlukkede Debel-markise betjenes ved hjælp af en fjernbetjening, og du slipper derfor for at skrue den ind og ud med en stang, hvilket kan være bøvlet. Skal betjeningen være ekstra nem, kan du tilføje forskellige sensorer, som gør det let at betjene dugen.

Med en sensor kan du få dugen til at rulle sig ud, hvis der kommer sol på terrassen. Dugen kan også selv rulle ind, hvis det skulle begynde at regne. Du kan endda også få din sensor til at holde øje med, om det blæser for meget, og dermed automatisk rulle markisen ind. Du kan også kombinere din overdækning med en af vores terrassevarmere. Så kan du nyde dine sommeraftenener uden også at skulle bekymre dig om at fryse. Når solen er gået ned, kan det nemlig hurtigt blive køligt, og derfor vil en terrassevarmer være en god løsning. Du kan se vores fine udvalg af terrassevarmere. Med en halvlukket markise, sensorer og en terrassevarmer kan du altså få meget mere ud af din terrasse og de smukke sommeraftener.

Få markiser og monteringsservice i Silvan

En markise er en skøn luksus, der kan beskytte dig på terrassen mod regn og sol. I Silvan kan du finde et stort udvalg af overdækninger i forskellige størrelser med manuel eller automatisk betjening. Du kan købe en hellukket, en halvlukket eller en åben model alt efter dine behov. Vores modeller er produceret af danske Debel, der leverer produkter i høj kvalitet, som holder i mange år.

Udover overdækninger har vi også et stort udvalg af tilbehør. Vi har f.eks. spærbeslag, så du kan montere din markise på dine spær, hvis det ikke er muligt at montere den på væggen. Hvis du vil slippe for at bøvle med montering, kan du bestille et besøg af vores monteringsservice, som både hjælper med råd og vejledning, samt opsætning af markisen. Du kan bestille monteringsservice til markiser gennem dette link.

Sådan får du en kvalitetsmarkise

I Silvan er alle vores markiser af mærket Debel, som er en af Skandinaviens største leverandører. Alle deres produkter efterlever en minimalistisk og nordisk indretningsstil. Debel-produkters design er tilpasset tendenserne på markedet og fås i nøje udvalgte materialer. Ligesom Silvan er de også fokuseret på gør-det-selv segmentet og derfor har vi et godt samarbejde. Derfor kan du trygt og roligt finde din næste halvlukkede overdækning i vores udvalg af Debel-markiser. Både vi og Debel garanterer for, at du får en smart og holdbar løsning i høj kvalitet.

Pas på din markise med en vejrsensor

Hvis du vil have mest muligt ud af din markise, kan du med fordel tilkøbe en vejrsensor, som tidligere beskrevet. På den måde vil overdækningen nemlig rulle ind og ud helt automatisk, afhængigt af vejret. Når solen skinner, vil dugen blive trukket ud og i tilfælde af kraftig regn og vind, vil den trække sig ind igen.

Du kan selv justere funktionerne ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. Vores vejrsensorer passer til alle vores Debel-produkter, der har motor og som betjenes elektronisk. Du skal blot montere sensoren i forbommen på markisen, og så holder den helt selv styr på vejret. Find din vejrsensor i vores udvalg. Med denne sensor vil markisen automatisk køre ind, hvis den registrerer kraftig regn eller andet dårligt vejr. På den måde kan du sikre, at din markise ikke bliver ødelagt af dårligt vejr, som er kommet bag på dig.