Halvlukket markise

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Halvlukket markise

Med en halvlukket markise får du en markise med motor og fjernbetjening pakket ind i en kassette af 100% aluminium og skruer og bolte i rustfast stål. Du skal dog være opmærksom på, at markisedugen ikke er helt beskyttet mod vind og vejr, når den er rullet ind. Du bør derfor montere markisen under et udhæng, så din markise kan holde i mange år.

En halvlukket markise betjenes automatisk med en fjernbetjening, og du slipper derfor for bøvlet med at skrue markisen ind og ud med en stang. Skal betjeningen være ekstra nem, kan du tilføje forskellige sensorer, som gør det ekstra nemt at benytte markisen. Med en sensor kan du få markisen til at rulle sig ud, hvis der kommer sol på terrassen. Du kan også få en sensor til at holde øje med, om det blæser for meget. I det tilfælde vil markisen automatisk rulle ind.

Stort udvalg af markiser på i SILVAN

En markise er en skøn luksus, der kan beskytte dig på terrassen mod regn og sol. I SILVAN kan du finde et stort udvalg af markiser i forskellige størrelser med manuel og automatisk betjening. Du kan købe en hellukket, en halvlukket eller en åben markise alt efter dine behov. Vores markiser er produceret af danske Debel, der leverer markiser i høj kvalitet, som holder i mange år.

Udover markiser har vi på silvan.dk et stort udvalg af tilbehør til din markise. Du kan montere en terrassevarmer på din markise for at forlænge de lune sommeraftener. Vi har også spærbeslag, så du kan montere din markise på dine spær, hvis det ikke er muligt at montere markisen på væggen.

Vil du slippe for bøvlet med at sætte din markise op, kan du bestille et besøg fra Markisebussen, som både hjælper med råd og vejledning og kan sætte markisen op for dig.