Hellukket markiser

I Silvan kan du finde et stort udvalg af hellukkede markiser til din terrasse. Vores hellukkede modeller har de største mål og egner sig derfor perfekt til dig med den større terrasse. Markiserne er med motor og betjenes elektronisk ved hjælp af en trådløs fjernbetjening, der gør det let at styre dugen. Du kan også finde modeller med indbygget LED-lys, så du kan orientere dig på terrassen om aftenen. Du kan derudover få markiserne i forskellige farver. Så du finder altså helt sikkert en model, der passer til dit behov. Køb din nye hellukkede markise hos os, som du kan søge ly under i situationer med skarp sol og lette regnbyger, så du kan få mest muligt ud af din terrasse og have. Se mere nedenfor.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få en kvalitetsmarkise fra DEBEL

I Silvan forhandler vi kun overdækninger fra DEBEL, som er en af de førende leverandører af markiser i Skandinavien. De nøje udvalgte produkter passer perfekt til moderne indretning, da de er designet efter en nordisk og minimalistisk stil. De er desuden produceret i miljøvenlige materialer og kommer med en ”Resistant Surface Treatment”-overflade, som gør dem holdbare og lette at rengøre. Flere af vores produkter kommer desuden med LED-lys, så du lettere kan se i mørke. Find din DEBEL-markise i Silvan og få en holdbar overdækning i god kvalitet.

Med en hellukket markise fra Silvan er der kræset ekstra meget for detaljerne. Dugen betjenes automatisk med en fjernbetjening, så det er nemt at rulle den frem og tilbage. Vi har et stort udvalg af hellukkede overdækninger i forskellige mål og bredder, så du kan finde den løsning, der passer til din terrasse. En markise er fantastisk til at beskytte, dig, mod sol, regn og blæst på terrassen. I Silvan har vi flere modeller i forskellige farver og størrelser, og vi har med garanti en, der passer til lige netop dit behov.

Sådan får du mere ud af din terrasse

Terrassen er et fantastisk samlingspunkt, når du vil hygge med familie og venner. Men den egner sig også rigtig godt til ren afslapning. Derfor er det også vigtigt, at du får udnyttet tiden her så meget som muligt. Med en markise kan du gardere dig mod høj sol og små regnbyger, men hvis du gerne vil undgå at fryse, kan du med fordel anskaffe dig en terrassevarmer. Det er altså den perfekte løsning til at forlænge de hyggelige sommeraftener på terrassen.

I Silvan kan du finde en lang række terrassevarmere, der kan sørge for, at I kan sidde under åben himmel uden at fryse. Du kan altså med andre ord forlænge sommeraftnerne. Men du kan også forlænge sommeren, ved at købe en terrassevarmer. Du kan endda finde modeller, der kan monteres direkte på din overdækning. Klik dig igennem vores udvalg af terrassevarmere her og få mere ud af din terrasse.

Få vejledning til at montere din markise

Hvis du er i tvivl om noget angående montering af markiser, kan du med fordel bestille et besøg af vores Markisebus, der kører direkte hjem til din adresse. Dette er en service, hvor du kan få råd og vejledning samt opmåling. Vores dygtige servicemedarbejdere kan tilmed hjælpe dig med selve monteringen, så du er helt sikker på, at din hellukkede markise bliver monteret sikkert og korrekt.

Uanset om du vil have råd og vejledning eller bare vil undgå besværet med monteringen, kan vores monteringsservice hjælpe dig. Bestil en tid og find et tidspunkt der passer dig, så får du med garanti en sikker opsætning af din nye terrasseoverdækning. Bestil et servicebesøg til din hellukkede markise her.

Sådan passer du på din overdækning

Hvis du vil have mest muligt ud af din markise, kan du også finde en række ekstra tilbehør. Vi forhandler blandt andet spærbeslag, så du kan hænge markisen op, hvis du har mod på at montere overdækningen selv. Spærbeslag bruges, når det ikke er muligt at montere markisen direkte på væggen. Du kan også klikke dig igennem vores udvalg af vejrsensorer, der kan holde øje med både vind og vejr.

Sensorerne fungerer ved, at de automatisk ruller dugen ind og ud, alt afhængigt af vejret. Når solen står højt, vil dugen blive kørt ud og i tilfælde af nedbør og kraftig vind, vil den trække sig tilbage. Så er du fri for at skulle være opmærksom på at trykke på fjernbetjeningen, hver eneste gang vejret skifter. En vejrsensor er altså en ekstra luksus, til alle der har en hellukket overdækning. Du skal blot sætte sensoren fast i markisens forbom, og så holder den helt selv styr på vejret. Find din vejrsensor her.