Hellukket markise

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hellukket markise

Med en hellukket markise fra SILVAN er der kræset ekstra meget for detaljerne. Markisen betjenes automatisk med en fjernbetjening, så det bliver ikke nemmere at rulle markisen ud og ind. Til markisen kan tilkøbes sensorer, der holder øje med vind og vejr. De holder øje med, om det blæser eller regner for meget og kan selv rulle markisen ind. På silvan.dk har vi et stort udvalg af hellukkede markiser i mange bredder, så selvom du har en stor terrasse, kan du finde en god løsning på silvan.dk.

Som en ekstra luksus er en hellukket markise udstyret med LED-lys i forbommen. På den måde kan du forlænge de hyggelige sommeraftener og sidde på terrassen, selvom det er blevet mørkt.

Med en hellukket markise er du sikret en løsning, der kan holde i mange år. Kassetten lukker helt tæt om markisedugen, og den er derfor beskyttet, selvom kassetten er udsat for vind og vejr. Markisedugen er miljørigtig og har fået en ”Resistant Surface Treatment” for ekstra beskyttelse.

Markiser i høj kvalitet fra Debel

En markise er fantastisk til at beskytte dig mod sol, regn og blæst på terrassen. I SILVAN har vi markiser i mange forskellige typer, farver og størrelser, så der er garanteret også en løsning til dig.

På silvan.dk kan du udover markiser finde et stort udvalg af tilbehør. Vi har terrassevarmere, som du kan montere på din markise og dermed forlængere aftenerne med lidt ekstra varme. Er det ikke muligt at montere din markise direkte på væggen, kan du tilkøbe spærbeslag, så du kan montere din markise på dine spær.

Ved du ikke, hvilken løsning du skal vælge, kan du med fordel booke et besøg fra Markisebussen, som kommer ud til dig og hjælper med råd, vejledning og opmåling. Du kan også få Markisebussen til at klare opsætningen af markisen.