Montering

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Tilføj lidt luksus til terrassen med en markise

Med en markise kan du få lidt ekstra luksus på terrassen. En markise fungerer som en slags overdækket tag, som beskytter mod vejr og vind, så du kan nyde din terrasse, selvom det regner eller blæser. Vores markiser fås både med elektrisk og manuel betjening og i flere forskellige varianter og størrelser.

Derudover kan du på silvan.dk købe et stort udvalg af tilbehør som terrassevarmere, højtalere eller udstyr til at betjene din markise automatisk. I SILVAN kan du købe både en åben markise, en hellukket eller en halvlukket markise. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig, kan du altid henvende dig i din lokale SILVAN eller bestille et besøg fra Markisebussen.

I tvivl: Book et besøg fra Markisebussen

Vil du gerne have en markise, men ved du ikke, hvor du skal starte eller slutte? Så kan det være en god idé at bestille et besøg fra Debels Markisebus. Med et besøg fra Markisebussen får du rådgivning og vejledning fra Debels professionelle konsulenter, og de kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken løsning der er den rigtige til dit behov. Markisebussen kan også hjælpe med opmåling og kan vurdere, om din facade kan holde til at bære en markise. Hvis facaden ikke kan bære vægten fra markisen, kan du benytte spærbeslag, så markisen monteres på dine spær i stedet. Skal det være ekstra nemt, kan du få Markisebussen til at gøre alt arbejdet for dig.

Da en markise er en investering, der gerne skal holde i mange år, anbefaler SILVAN altid, at du bestiller et besøg fra Markisebussen, før du køber.

Debel – markiser i høj kvalitet

Hvis du anskaffer dig en markise gennem SILVAN, er du sikker på at få en markise i topkvalitet. Alle modeller er produceret af danske Debel, der producerer markiser, som holder i mange år.