Montering af markiser

Hvis du vil undgå besværet med monteringen af din nye markise, kan du få professionel hjælp af vores monteringsservice. I Silvan kan du bestille et besøg af DEBELs Markisebus. Her kan du også få råd, vejledning og tips, så du kan få den helt rigtige løsning til lige netop dit behov. Du kan få hjælp til alt lige fra opmåling til montering. Bestil tid til et servicebesøg i dag og få det maksimale ud af din terrasse. Find din næste markise i Silvan og få hjælp til monteringen heraf. Så kan du være helt sikker på, at din markise bliver opsat på en sikker og rigtig måde. Læs mere om montering af markiser herunder.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvordan skal en markise monteres?

En flot markise på terrassen kan give lidt ekstra luksus. Markisen fungerer nemlig som en slags halvtag, som kan beskytte dig mod vind og vejr. På den måde kan du stadig nyde din terrasse, selvom det skulle begynde at regne. Markisen kan også fungere som et soltag, hvis du skulle have brug for at trække ind i skyggen og slappe af. En holdbar overdækning er en skøn og praktisk luksus at have på terrassen, og derfor er det også vigtigt, at den bliver monteret korrekt.

Hvis du ikke har mulighed for at sætte markisen direkte op på husvæggen, kan du købe spærbeslag her. Er du i tvivl om noget i processen eller usikker på, hvordan beslagene skal monteres, anbefaler vi stærkt, at du bestiller et besøg af Markisebussen. Din markise skal gerne kunne holde i mange år, og derfor er det yderst vigtigt, at den bliver sat op rigtigt. Hvis du er i tvivl, kan du altid henvende dig i din lokale Silvan, kontakte vores kundeservice eller bestille et besøg fra Markisebussen.

Fordelene ved at vælge professionel montering

Er du på udkig efter en smart markise til terrassen, men i tvivl om hvor du skal starte eller slutte? Så kan det være en god idé at bestille et besøg fra DEBELs Markisebus. I Silvan forstår vi, at det kan være svært at finde rundt i de forskellige typer af markiser og dertilhørende krav til montering. Derfor kan du med fordel bestille et besøg fra Markisebussen. Her kan du nemlig få rådgivning og vejledning fra DEBELs professionelle konsulenter. Vores eksperter kan med garanti hjælpe dig med at finde ud af, hvilken løsning der er den helt rigtige til dit behov og din terrasse.

Markisebussen kan også hjælpe med opmåling og kan vurdere, om din facade kan holde til at bære en markise. Hvis facaden ikke kan bære vægten fra markisen, kan du benytte spærbeslag, så markisen i stedet kan monteres på dine spær. Skal det være ekstra nemt, kan du få Markisebussen til at gøre alt arbejdet for dig. Da en markise er en investering, der gerne skal holde i mange år, anbefaler Silvan altid, at du bestiller et besøg fra Markisebussen, før du vælger din markise.

Hvorfor vælge en DEBEL markise?

Når du køber en markise hos Silvan, kan du være helt sikker på at få en markise i høj kvalitet. Alle vores modeller er nemlig produceret af danske DEBEL, som er en af Nordens førende leverandører af markiser. Produkterne er alle designet i minimalistisk stil tilpasset den nordiske indretning. Derfor kan du være sikker på at få en flot og moderne markise. Du kan både finde lukkede markiser, halvlukkede markiser og åbne markiser i vores sortiment.

Du kan også finde et stort udvalg af tilbehør og ekstraudstyr som f.eks. vejrsensorer, der kan hjælpe til at gøre din oplevelse med markisen ekstra behagelig. Hvis du mangler varme på din terrasse, kan du også anskaffe dig en smart terrassevarmer. Så slipper du for at fryse om aftenen. Uanset om du vælger at kombinere markisen med en terrassevarmer eller ej, så kan du være helt sikker på at få en god DEBEL-markise, der kan holde i mange år frem.

Sådan monterer du en åben markise

En åben markise vil ikke være helt beskyttet mod vind og vejr – selv efter, at dugen er blevet rullet ind. Vi anbefaler derfor, at den bliver monteret under et udhæng. På den måde kan du beskytte den bedre. Din markise skal nemlig gerne kunne holde så lang tid som muligt. Til markisen vil der medfølge standardudstyr til vægmontering. Hvis det ikke er muligt at montere direkte på væggen, bør du købe et spærbeslag i stedet. Dette gælder også for lukkede- og halvlukkede markiser.

Hvis du leder efter store markiser, som også kan betjenes elektronisk, fremfor med drejestang, bør du se vores udvalg af halvlukkede markiser og hellukkede markiser. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du søge hjælp i din lokale Silvan butik eller bestille et besøg fra Markisebussen, hvis du skulle være bare det mindste i tvivl angående monteringen. Har du spørgsmål? Så skal du ikke tøve med at kontakte din lokale Silvan.