Pool & spa

Har du brug for at blive afkølet på sommerens varmeste dage? Så er der hjælp at hente i Silvan. Vi har nemlig et stort udvalg af både soppebassiner, spa og pools. Du finder bassiner i mange forskellige størrelser og former. Så du kan blive nedkølet på varme sommerdage, hvor temperaturerne tager på himmelflugt. Når bassinet ikke er i brug, kan du med fordel tildække det med et cover. På den måde slipper du for at spaen eller poolen fyldes med nedfald fra træer og andet skidt. Du slipper samtidigt for at skulle skifte vandet i bassinet, så ofte, som hvis du ikke tildækker det med et cover. Du kan derudover holde vandet rent ved at anvende det rette vandpleje. Du kan anvende klortabletter, desinficerende tabletter eller en poolrenser, som kan rense vandet. Du kan læse mere og se hele udvalget nedenfor.

Alle Pool & spa Produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få styr på badetrangen med en pool

Findes der noget bedre end at hoppe i vandet på en varm sommerdag? Når solen står højt på himlen og temperaturen stiger, så kan det være rart at blive afkølet. Du finder hos SILVAN den helt rigtige løsning, hvis du ønsker at nyde sommeren med fødderne i vandet. Hos SILVAN finder du nemlig både badebassiner, svømmebassiner og andet tilbehør. Og uanset, hvilket bassin du vælger, så kan du med sikkerhed omdanne din baghave til en fantastisk oase. Vi kan i SILVAN hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, som hele familien kan nyde godt af. 

Hvis du har begrænset med plads i haven, eller ønsker at kunne pakke bassinet væk, når sommeren er over, så er en svømmepøl måske den rette løsning for dig. De oppustelige bassiner er en billigere løsning, når badetrangen skal opfyldes. Langt de fleste af disse, er forholdsvis lette at montere sammenlignet med, hvis du skulle grave ud til en traditionel svømmepøl. En svømmepøl vil derimod passe perfekt til din familie, hvis du har småbørn, da størrelsen på bassinerne er mere børnevenlige. Se vores udvalg af badebassiner her

Du behøver ikke at tage på en udenlandsk badeferie, hvis du drømmer om sol og sommer. Med et svømmebassin i haven kan du få styret badetrangen. Men du får også en dejlig sommer, uden at du skal forlade dit hjem. Med en svømmepøl er du garanteret mange timers sjov og hygge i selskab med venner og familie. En pool er en fantastisk luksus til dit hjem, når du trænger til at blive kølet ned under den bagende sol. Hos SILVAN finder du mange forskellige udformninger og modeller. Og du kan med sikkerhed finde en løsning, der passer netop til dine behov. Uanset om du ønsker en fritstående eller en nedgravet svømmepøl. Så finder du her på siden den helt rigtige løsning til dig. Se vores udvalg af pool og tilbehør.

Familiens samlingspunkt

Når sommeren gør sit indtog og temperaturen stiger, så er det oplagt at tilbringe meget af din tid udenfor. Hvis du ønsker at samle venner og familie til hyggelige stunder i haven, så vil en pool eller en svømmepøl være det perfekt sted at gøre det. Her kan du skabe en sjov og hyggelig badoplevelse, der uden tvivl vil blive et hit. Her kan de mindste lege rundt i vandet, og de voksne kan blive kølet ned. 

I sommerperioden vil en pool eller en svømmepøl uden tvivl være det mest populære sted i hjemmet. Så forkæl dig selv og dine nærmeste. Anskaf jer en badeoase til huset, så er du garanteret masser af timers sommersjov og hygge i haven. En svømmepøl gør haven til det sjovere sted at være. Og det vil med garanti være et hit blandt både store og små.

Vandleg og badetilbehør

Hvad end du overvejer at købe en svømmepøl, så er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr. Hos SILVAN finder du alt, hvad du skal bruge til at vedligeholde et godt bademiljø i haven. Vi forhandler pumper og varmepumper, der passer til de fleste størrelser af svømmebassiner. Du finder også cover til at afdækning din pool, så vandet både holdes varmt og blade samt andet skidt ikke falder ned i vandet. Hos SILVAN finder du også filtreringsanlæg, så du kan vedligeholde dit bassin optimalt. 

Hvis du ønsker lidt ekstra sjov, når du bader, kan du også finde badedyr, luftmadrasser og andre spændende ting til leg i vandet. Se vores udvalg af vandleg og andre sjove tilbehør her.

Vedligeholdelse af vand og pool

Det er vigtigt, når du ejer en svømmepøl, at du vedligeholder og rengør den. Manglende rengøring kan i værste fald skade badmiljøet og ødelægge oplevelsen. Hvis du ikke vedligeholder og rengør vandet, kan du risikere at få f.eks. maveonde, hudgener eller ørebetændelse. Omvendt, så kan et for højt indhold af desinfektion og andet rengøringsmiddel også være skadeligt. Det er derfor meget vigtigt, at du rengør din pøl eller dit badebassin ordentligt og efter rette anvisning.

Det kan ofte virke som en mindre videnskab at holde en pool ren. Men det vigtigste er dog, at du får skabt en god balance imellem vandets pH-værdi og indholdet af klor. Det kan godt tage lidt tid at få justeret filtreringsanlægget og kemikalieforbruget korrekt. Men det bedste råd er, at du altid følger den medfølgende brugsanvisning. Her finder du vejledning til tekniske installationer og brug af kemikalier. 

Der findes forskellige metoder til, hvordan du bedst muligt kan vedligeholde vandet. Dette kan godt være lidt forvirrende at finde ud af. Vi har derfor lavet en lille vejledning for, hvad du skal huske, når du rengør og vedligeholder din pool. Se punkterne nedenfor: 

  • Det er vigtigt, at du renser installationsmodulerne
  • Klor skal tilsættes ofte, men dette afhænger af størrelsen på din pool
  • Vandets pH-værdi bør altid holdes et sted mellem 7 og 7,4 på skalaen
  • Filteret skal rengøres jævnligt med filterrens eller lignende
  • Alle, der skal i ned vandet, skal være rene på kroppen, inden de hopper i
  • Kun rent badetøj bør iføres
  • Bærer man smitsomme sygdomme, skal man undgå at bade
  • Dyr og fodtøj skal holdes væk fra vandet

 I SILVAN forstår vi, at det kan føles som en mindre videnskab at vedligeholde din pool. Men, hvis du blot husker at følge de ovenstående punkter, er du godt på vej mod en vedvarende ren og lækker pool. Du kan finde produkter til rengøring- og vedligeholdelse under vandpleje. Hvis du fortsat er i tvivl, vil der ofte være hjælp at hente i den medfølgende brugsanvisning.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores mange butikker. Der er altid en SILVAN i nærheden af dig, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for det.