Pool

 

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Nyd sommeren med en forfriskende dukkert

Drømmer du om sommer, sol og badeferie? Eller mangler du bare et sted at slappe af og blive kølet ned? I Silvan har vi løsningen. Med et badebassin kan du bringe vandet tættere på dit hjem, da du får muligheden for at tage en forfriskende dukkert i din egen baghave. Hos Silvan finder du et bredt udvalg af forskellige pools. Er du på udkig efter et svømmebassin til en fornuftig pris? Så har vi med garanti, hvad du leder efter.

Det er fantastisk at have en svømmepøl, da den altid bringer en masse glæde, sjov og hyggelige stunder med sig. Med en svømmepøl behøver du ikke bruge mange penge på badeferier. Men du behøver hellere ikke bruge mange kræfter på at komme til stranden. Det er en luksus, som du ikke må gå glip af. I Silvan kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, der passer til lige netop dit behov.

Sådan vælger du den rigtige pool

Inden du køber et svømmebassin, er det vigtigt, at du overvejer, hvilken type og størrelse, der passer til netop din have. Hos Silvan finder du både nedgravede og fritstående pools i flere forskellige størrelser og udformninger.

En fritstående pool er en god mulighed for at spare både tid og penge, da du undgår besværet med at udgrave haven. Men de er også hurtigere at montere og sætte op. Du behøver altså ikke at omlægge hele din have for at få plads til dit badebassin. Den fritstående model skal stilles på et fast underlag, hvor græsset er fjernet, og jorden er planet ud. En af fordelene ved et fritstående badebassin er, at du let kan skille den fra hinanden og gemme den væk uden for sæson.

En nedgravet pool er til dig, som ønsker at have en permanent pøl i haven. En af fordelene ved en nedgravet model er, at den fylder mindre end den fritstående. Og den er derudover tilgængelig hele året rundt. Ved køb af et nedgravet badebassin, kan du spare på pladsen. Men du kan også nyde en forfriskende dukkert året rundt.

Det kan være svært at vælge den rigtige pool, da der findes mange forskellige modeller. Vi anbefaler, at du først og fremmest overvejer, hvor stor din have er, inden du beslutter dig for, hvorvidt du ønsker en nedgravet- eller fritstående pool. Du skal være opmærksom på, at pools kan fås i mange forskellige materialer og udformninger. De findes både i ovale, runde og firkantede former. Det er herunder din have og dit budget, der sætter grænserne for, hvilken størrelse, udformning og materiale dit bassin skal have.

Tilbehør til din pool

Hos Silvan finder du et stort udvalg af tilbehør til dit svømmebassin. Vi tilbyder blandt andet rengøringsprodukter, pool covers, og pumper. I Silvan finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe det perfekte bademiljø.

Er du ikke typen, der foretrækker en kold dukkert? Så tilbyder Silvan også varmepumper. Du kan således forlænge sommeren ved at opvarme dit badebassin. Der findes mange forskellige størrelser af varmepumper. Den rette varmepumpe afhænger af størrelsen af dit badebassin. Men den afhænger også af kraften på pumpen, som du ønsker.

Du kan med fordel købe et cover eller en overdækning til din pool. Med at pool cover kan du holde skidt, blade og andet snavs væk fra vandet. Så du slipper for at skulle fiske det op med et net. En overdækning af din svømmepøl hjælper også med at holde vandtemperaturen oppe.

Et svømmebassin kan skabe glæde og mange timers sjov. Det er derfor også vigtigt, at du har det rette udstyr og tilbehør til dit svømmebassin. I Silvan finder du alt, hvad du skal bruge af udstyr til at vedligeholde din pool.

Vedligeholdelse

Det er yderst vigtigt, at du vedligeholder og rengør din pool. Hvis du ikke bevarer et rent bademiljø, kan du risikere; maveonde, hudgener eller ørebetændelse. Du skal omvendt også forsøge at undgå et for højt indhold af desinficeringsmidler og klor. Dette kan nemlig også være skadeligt for kroppen. Det er derfor vigtigt, at du finder den rette balance imellem vandets pH-værdi og klorinhold. I Silvan forstår vi, at det kan virke som en mindre videnskab at vedligeholde sin pool. Vi har derfor listet nogle gode råd til, hvordan du kan rengøre og vedligeholde dit badebassin:

  • Klor skal tilsættes vandet ofte - mængden afhænger af størrelsen på din pool
  • Vandets pH-værdi bør altid holdes imellem 7 og 7,4 på skalaen
  • Alle, der skal i vandet, skal være rene på kroppen, inden de hopper 
  • Man bør have rent badetøj på, når man træder i vandet 
  • Bærer man smitsomme sygdomme, bør man undgå at træde i vandet
  • Dyr og fodtøj bør holdes væk fra vandet

Du kan se vores udvalg af rengøring- og vedligeholdelsesprodukter til vandpleje her. Hvis du fortsat er i tvivl, vil der ofte være hjælp at hente i den medfølgende brugsanvisning.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores mange butikker. Der er altid en Silvan i nærheden af dig, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for det.