Tilbehør til pool

Det er fantastisk at have en swimmingpool eller et badebassin i haven. Med en pool i haven er du sikret mange timers sjov og leg. Det er derfor også vigtigt, at du har det helt rigtige udstyr til at sikre en god badeoplevelse. I SILVAN finder du alt, hvad du skal bruge af tilbehør til din pool. Du finder alt fra filteranlæg og cover til varmepumpe og liner. Så vi har med garanti, hvad du søger. I SILVAN forhandler vi udstyr til din svømmepøl fra SWIM & FUN, som er en af nordens førende producenter af badebassiner og tilbehør. SWIM & FUN bestræber sig på at være innovative inden for badebassiner såvel som udstyr, og der medfølger altid udførlige manualer til deres produkter. Du kan købe dit udstyr til poolen i SILVAN i dag. Så er du klar til at gå sommeren i møde og nyde mange timers sjov i haven. 
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvilket pool tilbehør skal jeg bruge?

Når du anskaffer dig en pool, er det også vigtigt, at du har det nødvendige udstyr til at opnå den perfekte badeoplevelse. Vi har derfor lavet liste over noget af det tilbehør, som vi mener, alle med en svømmepøl bør have. 

Overtræk/cover til poolen

Et cover er med til at holde på varmen i vandet. Men det holder også blade, skidt og andet snavs væk fra poolen. Dette mener vi, er et af de vigtigste tilbehør til pool, da overtrækket er med til at bevare klart og rent vand. Det beskytter derudover poolen, når den ikke er i brug.

Liner

Liner er poolens belægning og forsegling, som sørger for at den er vandtæt. Det er derfor afgørende, at din liner er tæt, da den sørger for at vandet bliver i bassinet. Liner er derudover med til at sikre, at bassinet altid ser lækker og indbydende ud. Liner kan fås i forskellige tykkelser og former alt efter størrelsen og formen på din pool.

Filterpumpe

Vandet i badebassinet kan hurtigt blive fyldt med skidt, snavs og bakterier. Det er derfor vigtigt, at du har en filterpumpe, der sørger for cirkulation i vandet. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse af pumpe, da en for lille pumpe kan resultere i alger. I SILVAN finder du en række filterpumper til både store og små swimmingpools. Pumpen er et vigtigt tilbehør at have, da den er med til at sikre rent badevand.

Lys

Hvis du godt kan lide at nyde en aftendukkert. Eller elsker at tage en svømmetur i de tidlige morgentimer. Så kan det være en god ide at med lys som et tilbehør til din pool. Lys til din pool giver både en hyggelig stemning. Men det gør også, at du kan se, hvor du svømmer i mørket. Hvis du ønsker at installere belysning, kan du se vores pool lys. Så kan du nyde en svømmetur efter solen er gået ned.

Kemikaliefri vandpleje

Det er yderst vigtigt, at du bevarer et rent badebassin, da vandet ellers meget hurtigt kan blive beskidt og ulækkert. Ved at bevare et rent og lækkert badmiljø får du en bedre badeoplevelse. Men du giver også dit bassin en længere levetid. Typisk vil man benytte sig af produkter som klortabletter og andre desinficerende midler til at holde vandet ren. Men i SILVAN finder du også vandpleje produkter uden kemikalier.

Du kan f.eks. prøve Easy Salt, som gør det nemt at holde dit badevandet rent og klart. Og det er helt uden brug af kemiske vandplejeprodukter. Du kan også få Easy Salt produktet med 50.000 og 80.000 liter. Fælles for Easy Salt produkterne er, at de fungerer som en saltklorinator, der ved hjælp af elektrolyse omdanner salt til klor. Kloren produceret af Easy Salt er naturligt. Det irriterer derfor ikke din hud eller øjne. Og det har derudover den fordel, at det hverken lugter eller smager af klor. Easy Salt er således et effektivt desinfektionsmiddel, der holder vandet fri for alger og bakterier – helt uden brug af kemikalier.

Hvis du stadig foretrækker at gøre vandet rent ved hjælp af klor eller lignede produkter. Så kan du med fordel kigge på vores udvalg af vandpleje produkter.

Forlæng badesæsonen med en varmepumper

Selvom de fleste hopper i poolen for at blive kølet ned. Så er det de færreste, som er meget for en meget kold dukkert. I SILVAN finder du et udvalg af varmepumper, som hjælper dig med at opnå en behagelig temperatur i vandet. Du kan dermed forlænge din badesæson. 

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En varmepumpe udnytter varmen fra solen og indsamler energi fra luften. Denne energi overføres til vandet i badebassinet. Det vil sige, at pumpen cirkulere i vandet, og på den måde varmes vandet op.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Du skal tænke på størrelsen af dit bassin, når du vælger varmepumpe. Hver pumpe har sin egen maksimum ydelse af kW kapacitet. Jo flere kilowatt pumpen har, des større bassin kan varmepumpen opvarme. Det betyder også, at en for lille varmepumpe ikke kan opvarme vandet.

Hvis du skulle være i tvivl om noget i forhold til tilbehør, vedligeholdelse og opvarmning, kan du med fordel læse vores indlæg rundt om poolen, som giver dig nogle generelle råd og vejledning.

Skulle du have yderligere spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. Du kan også kigge forbi en af vores mange butikker. Der er altid en SILVAN i nærheden af dig, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe.