Udespa

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Oppustelig spabad til din have

Vil du gerne selvforkæles? Med et spabad i haven, kan du altid nyde et glas vin på terrassen, i tempereret vand. Det må være en af de allerbedste måder at slappe af, efter en lang arbejdsdag, eller nyde at det endelig er weekend. Med et oppusteligt spabad til din have får du muligheden for at realisere din drøm. Drømmescenariet om at have dit personlige wellnessområde lige i baghaven. Eller, hvor du synes det falder naturligt at placere bassinet i netop din have. Du finder hos Silvan mange forskellige varianter af udebassiner, der kan opfylde dit behov. Vi har forskellige boblebade, som med sikkerhed falder i din smag. Og som kan dække netop dit behov. En af fordelene ved de oppustelige udemodeller er, at de er nemme at opsætte. Du slipper således for at skulle bruge oceaner af tid på at opsætte udebassinet. Du kan derimod bruge tiden på at slappe af, og det som er vigtigt for dig.

Udendørsmodeller med lækre fordele

Det kan være svært at vælge det helt rigtige spabad til haven. Du har måske spørgsmål som, hvilken type skal det være? Hvilken model passer bedst til netop din have? Hvilken model kan opfylde dine behov? Du skal ikke fortvivle, fordi Silvan kan hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig både stationære- og oppustelige spabade. Hvorved der er fordele og ulemper ved begge typer. Men har du måske ikke haft et udendørs boblebad før, så kan en oppustelig model være en rigtig god start. Denne model er nemlig en god løsning med samme dejlige fordele, som du kender fra en almindelig udemodel. De er nemme at sætte op, men også nemme at pille ned igen. Så du kan bruge tiden på det, som passer dig.

Et oppusteligt boblebad er også billigere end en stationær model. Men du får dog den samme gode oplevelse. Du får både masserende stråler fra de mange dyser, men også dejlig, varmt vand. Hvis du er i tvivl om, hvor ofte du vil får brugt spabadet, så kan det være en god ide at starte med en oppustelig udemodel.

Et oppusteligt udespa er nemt at opsætte. Du får en fuldt funktionel spa, som blot skal pustes op, tilsluttes strøm og fyldes med vand. Det er derefter klar til, at du kan hoppe i vandet og blive forkælet. Du kan den oppustelig udemodel det meste af året. Men når badesæsonen er ved at lakke mod enden, og den skal pakkes ned. Så går dette næsten endnu nemmere end selve opsætningen. Efter boblebadet er tømt for vand og luft, kan den nemt pakkes sammen i den medfølgende kasse. På den måde fylder den ikke så meget i skuret, når vinteren og de hårde minusgrader kommer.

Når den oppustelige spa er pakket sammen, er den også nem at flytte rundt med. Du kan sætte den lige præcis, hvor det passer dig. Du behøver derfor ikke at finde et permanent sted til spabadet, da det kan flyttes fra sæson til sæson. Du kan altid bruge den plads til noget andet, når bassinet er pakket væk om vinteren.

Størrelsen på udemodellen til din have

Når du skal investere i en oppustelig spa, er det en god ide at finde en størrelse, som passer til dit forbrug. Har børnene derhjemme mange venner, der ofte er på besøg, eller skal den bruges i festlige sammenhæng. Så, er det en god ide at vælge en større oppustelig spa. Skal udendørsmodellen bruges til den nærmeste familie, eller til vennerne der engang imellem kommer på besøg? Så er et spabad, som MSPA Tekapo, et sikkert valg. Modellen er oppustelig, og den har en rummelig størrelse. Den har ligeledes en masse luftdyser, der kan sætte bevægelse i vanden. Og så kan du købe den til en skarp pris hos Silvan.

Husk tilbehøret til boblebadet

Der er flere muligheder for at holde dit nye udendørs boblebad flot og indbydende. Der kan desværre samle sig blade og skidt, efter en hel sæson udenfor. Det er derfor altid en god ide med en Swim & Fun Vacuum Cleaner. Den er genial til at rense bunden, men den kan også holde din nye oppustelig model lækker ren.

Det er også vigtigt, at du holder øje med vandets pH-værdi og klorniveau. Swim & Fun Spa Startsæt har redskaberne til at turen i bassinet bliver en wellness-oplevelse. Der er både målere og CleanTab, som hjælper med til at holde vandet ajour, med de rigtige mål.

Billige oppustelige spabade

Ønsker du et godt tilbud på dit næste udendørs boblebad? Så skal du holde øje med vores hjemmeside. På silvan.dk har vi løbende tilbud på, alt fra produkter til tilbehør. Det er altid rare at sidde i en oppustelig spa med et glas vin, velvidende om, at du har gjort en god handel på et udedøres boblebad.

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse af spa, kan du altid henvende dig i din nærmeste Silvan-butik og se boblebadet i fuld størrelse. Der er altid en lokale Silvan lige i nærheden af dig. Har du spørgsmål til en oppustelig udendørsmodel, kan du finde mere information på vores hjemmesiden. Men du kan også kontakte vores kundeservice, som helt sikker kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige løsning.