Spa

Vælg spa efter dit behov

Mange ting kan tale for et boblebad i haven. Hvis du vil give dig selv den ultimative forkælelse, er et boblebad noget nært det bedste, du kan gøre. Næste skridt er at vurdere, om du skal have et stort permanent udespa, eller en billigere løsning i form af et oppusteligt boblebad. Spabadene kommer nemlig i mange forskellige størrelser, former og kvaliteter. Derfor skal du overveje hvilket, der passer bedst til dit behov. Skal den bruges til større fester og begivenheder, hvor der skal være plads til mange? Eller skal den bare bruges til afslapning i selskab med din familie? Samtidig er det værd at overveje, om udespaet skal bruges hele året eller blot i perioder, da ikke alle modeller kan holde til frost og de danske vintermåneder.

Uanset hvad du vælger, så vil den tilføre et helt nyt udtryk til haven, hvor hele familien kan nyde godt af en varm dukkert. På hver enkel model fremgår det, hvad aldersgrænsen er for børn. Men vi anbefaler altid, at børn bliver ledsaget af en voksen i vandet.

Gør din have til en fantastisk oase

Muligheden for at slappe af i over 35 graders varmt vand i haven, er for mange ensbetydende med hygge og selvforkælelse. Men det er også vigtigt at få den integreret i din stil, så alle detaljer spiller sammen i haven og på terrassen. Men bare rolig. De fleste af SILVANs udendørs boblebade har et moderne udseende, som nemt kan passe ind i en moderne have. Du skal derfor kun overveje, hvilken model, der passer til netop din stil og behov. 

Et godt råd er, at du ikke gemmer den for langt væk og ude af syne. Så er risikoen for, at den ikke bliver brugt så meget, som hvis den får en central placering i haven eller på terrassen. Det er altid hyggeligt at kunne følge med i børnenes leg, imens du daser i boblebadet under en parasol i solen. Eller under en stjerneklar himmel, på en varm sommeraften. Spaens placering er derfor en vigtig faktor, når du skal sikre dig selv at du får, det maksimale udbytte af din fritid og ferie.

Spabadet til din have

Der er forskellige typer boblebade. Der er permanente udendørs spa og oppustelige spabade, som hver især har forskellige fordele. De forskellige boblebade afdækker forskellige behov, men der er helt sikkert en for en hver smag. Så, hvis du overvejer en opgradering til haven, kan du med fordel kigge nærmere på sortimentet hos SILVAN.dk.

Smart oppusteligt boblebad til gode priser

En oppustelig model kan for mange være den smarteste løsning, både fordi at den er nem at transportere. Men den er også hurtig at opsætte, samtidig med at den kun koster en brøkdel af, hvad prisen er for en stationær udespa. 

Den oppustelige model er til dig, der ønsker en nem og hurtig installation. Du skal bare sætte bassinet i en stikkontakt og pump siderne op, så er det klart til at blive fyldt med vand. De fleste vejer nemlig ikke mere, end du kan flytte dem, så du frit kan tilpasse spabadet til at stå helt rigtige sted i din have. På den måde låser du dig ikke fast på en enkelt placering. Det er derudover nemt at pakke den ned igen i en opbevaringspose. Når den er pakket ned, kan du nemt transportere den tilbage i skuret eller på den retmæssige opbevaringsplads.

Udendørs boblebad

En permanent udendørsspa er også en mulighed for at fuldende din spadrøm. Den henvender sig til dig, som har gået med en drøm længe, og har en drømmeplacering i haven til den. Den sikrer dig wellness året rundt, så du altid kan få en lækker dukkert. Fordelene ved et permanent udespa er den gode holdbarhed i henhold til det danske vind og vejr. Den kan tåle meget større temperaturskift end et oppusteligt boblebad (det fremgår på hver enkelt model, de præcise temperature.). 

Vigtigst af alt, er at du får fri mulighed for at nyde de mange masserende stråler fra et væld af forskellige vinkler, så du virkelig kan slappe af og bare nyde nuet. Med mulighed for at regulere varmen på vandet, kan du helt selv bestemme, hvor varmt vandet skal være. Du skal blot overveje, hvilket bobler du vil nyde i glasset imens.

Har du styr på pH-værdien?

Det er vigtigt, at dit spabad har det helt rigtige indhold af kemikalier, før du gør brug af den. Badevandet skal gerne have en pH-værdi på imellem 7,0-7,4 på skalaen. Bruges der ”hårdt” vand til at fylde karet, er det en god ide at bruge pH Minus, og fyldes der ”blød” vand i, skal der pH Plus tabletter i, som findes i en af vores startpakker

Er du i tvivl om, hvad der skal overvejes ved en spa, har vi hos SILVAN lavet en fin guide til dig, som du kan se nærmere på denne artikel.

Husk tilbehør til dit udespa

Når du skal nyde din ny-indkøbte udendørsspa, er det rarest at den er ren, lækker og indbydende. Vi anbefaler derfor et SWIM & FUN spa startsæt. Rengøringssættet giver dig forskellige redskaber til blandt andet at tjekke vandets pH-værdi og klor-indhold. Dette er nødvendigt for at være sikker på at vandet er tilpas og sikkert at nyde. Der medfølger også et filterfix, som kan bruges til at rengøre filteret. 

Skal det udendørs boblebad skinne anbefaler vi et Vacuum Cleaner Set. Sættet sørger for, at du kan bruge din tid på at nyde badet, frem for at bruge masser af tid på at fiske affald op af vandet. Vacuum cleaner sættet giver dig mulighed for at støvsuge bunden. Det er super smart og mere tidsbesparende end traditionelle metoder. Med sådan et sæt fremgår dit nyt bassin altid indbydende og lækkert.

Billige tilbud på SILVAN.dk

Det er altid sjovest at få en god pris på produkterne. Vi har derfor jævnligt tilbud på vores hjemmeside, så vi anbefaler dig at holde med SILVAN.dk for gode tilbud og rabatter. Spabadene er selvfølgelig i god kvalitet, så når der er tilbud, er det bare med at slå til. Så kan du nyde et glas bobler i det varme vand, velvidende at du har gjort en god handel.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål afgørende en vare, er du altid mere end velkommen til at kontakte din lokale SILVAN. Eller kontakte vores kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig, og guide dig til en rigtig god handel. Så du får det helt rigtige produkt og tilbehør.