Trailere, bilpleje & cykeludstyr

Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge til at vedligeholde din cykel, trailer og bil. Du finder biltilbehør som cykelholdere, fartalarmer, bakkameraer, måtter, donkrafte, parkeringsskiver, startkabler m.m. i vores sortiment. Og skal bilen vaskes eller plejes? Så finder du også sprinklervæske, smøremiddel, bilshampoo, olier m.m. Men det kan også være, at du mangler en trailer eller tilbehør til din trailer? Så finder ud et bredt udvalg af trailere og trailertilbehør som presenninger, næsehjul, tyverisikringslåse m.m. Skal cyklen derimod vedligeholdes, eller mangler du udstyr til din cykel? Så finder du også slanger, dæk, kurve, låse og pumper m.m. til din cykel her på siden. Se hele vores udvalg af trailere, bilpleje og cykeludstyr nedenfor.

Alt til traileren, bilen & cyklen
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Cykeludstyr til enhver cykel

Uanset om du er på jagt efter nye cykellygter, en kædestrammer, cykelpumpe, flaskeholder eller en ny cykellås, kan du finde det her i kategorien. Godt tilbehør til din cykel er en god investering, lige meget om du er aktiv motionist eller blot benytter cyklen, som et praktisk transportmiddel.

En cykelpumpe er ikke til at undvære, da en cykel med luft i dækkene giver dig en langt højere kørekomfort end en flad cykel. Er du i tvivl om, hvor meget luft du skal pumpe i dine dæk, kan det anbefales at skaffe en cykelpumpe med luftmåler, manometer. På cykeldækket finder du, hvor meget luft der skal pumpes i, får at få det optimale dæktryk.

Husk også at smøre cykelkæden, så den ikke ruster. Det tager ikke lang tid at smøre kæden. Tør gerne det værste snavs af kæden inden, herefter dryppes et par dråber på og drejer på pedalerne, så olien fordeler sig. Det kan være en god idé, at benytte et par gummirengøringshandsker, for at undgå sorte fingre.

Husk også at tjekke cyklen for, om der er et par skruer der skal strammes, nu du er i gang med det større tjek af din cykel.


Udstyr til auto og alt i bilpleje

Bilen er for rigtig mange en uundværlig del af hverdagen – og det er derfor vigtigt at den fungerer som den skal. Praktisk ekstraudstyr til din bil kan være med til at gøre komforten bedre og give en bedre køreglæde. Vi har blandt andet praktiske, elektroniske p-skiver, der indstiller sig selv, så du ikke behøver at huske på det. Det er også en god idé, især om vinteren at have en isskraber liggende i bilen samt en svamp eller dugfjerner og om sommeren kan børnene på bagsædet, have glæde af en solskærm med sugekopper – lige til at sætte på ruden.

Du kan også finde forskellige produkter til bilpleje her i kategorien, så din bil altid fremstår ren og skinnende. Vi forhandler blandt andet den originale Turtle wax og desuden har vi et bredt udvalg af autoshampoo, fælgrens, aircon- og kabinerens samt sprinklervæske og meget mere.

Pak din bil helt rigtigt

Hvis du gør brug af bilens tag eller en trailer, så sørg for at bagagen er spændt ordentlig fast med bagagestropper, surringsbånd og elastikker, da løse genstande kan være til fare for andre bilister.  

En tagboks kan være praktisk, når du skal på bilferie eller ud at køre langt. Med en tagboks på taget, får du plads til ekstra bagage uden at pladsen i bilens kabine bliver for trang.

Tunge ting bør placeres på gulvet eller bagerst i bagagerummet, hvor der er mindst risiko for, at de flyver rundt ved en hård opbremsning. Placer de lettere ting på en tagbagagebærer eller i en tagboks. På den måde bliver bilen også mest mulig stabil at køre med.

Cykelstativ eller barnevognsstel skal også spændes godt fast med bagagestropper eller surringsbånd og husk at montere en ekstra nummerplade, som sættes på cykelholderen, hvis cyklerne dækker for din bils nummerplade.

Fragt din ting med en trailer

Med en trailer kan du nemt og enkelt fragte dine ting. I Silvan forhandler vi flere modeller af fritidstrailere. Trailerne er danskproducerede i god kvalitet med stålsider og hængslet bagsmæk. Desuden er de udstyret med tipfunktion, så du let kan køre trillebøren eller for eksempel plæneklipperen op.

Indregistrering af traileren foretages i din Silvan butik, hvor nummerpladen også bliver monteret – nemmere bliver det ikke.

Du kan selvfølgelig også altid låne en trailer gratis i en af vores butikker.