Trailere

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Bliv køreklar med tilbehør til både auto og trailer

Hos Silvan kan du finde et stort udvalg i tilbehør til både auto og trailer. Det gør det let at blive køreklar uanset sæson. Udover en forbedret sikkerhed, så holder din bil også længere, med den rette vedligeholdelse. Blandt sortiment til auto og trailer finder du et stort udvalg af tilbehør. Blandt andet kan du finde børnesæder, rengøringsartikler til bilen og ekstraudstyr til traileren. Eksempelvis kan du både finde trailerpresenninger af solidt og vandtæt materiale, ligesom du også kan finde net og samlede udstyrspakker.

Vi har også et stort udvalg af bagageremme, stropper og vil du have cyklen med, kan du også finde en cykelholder til din bil. Vi tilbyder cykelholdere til montering på din bils bagklap, hvilket er ideelt til biler uden anhængertræk eller hæk- og tagspoiler. I vores brede udvalg kan du finde cykelholdere som kan holde én til fire cykler af gangen, så du nemt kan tage hele familien med på cykeludflugt.

Hvis du skal på langtur eller på bilferie, kan en tagboks være en god idé. En tagboks giver dig ekstra plads til den bagage, som du ikke har plads til i bilen, hvad enten du skal på camping- eller skiferie. Hos os finder du tagbokse i strømlinede designs, som er nemme at montere og til fornuftige priser.

Med en velplejet og efterset bil er du altid køreklar. For din egen og andres sikkerheds skyld, bør du nemlig altid reparere din bil eller trailer, så snart du finder skader, der kan udgøre en risiko. Eksempelvis kan basale ting som manglende sprinklervæske, is eller skidt på ruder, og manglende lygter både koste dig en bøde og udgøre en sikkerhedsrisiko. Husk derfor at tjekke om bilens og trailerens lys fungerer som det skal og ellers kan du altid finde forskellige lygter og pærer til både auto og trailer blandt vores sortiment

Derfor er det godt altid er være forberedt og have det rette tilbehør, så din auto eller trailer altid er køreklar. Mange vælger også at have ekstra tilbehør i bilens bagagerum. Eksempelvis kan en advarselstrekant, sikkerhedsveste, nødhammer med seleskærer, og ekstra pærer til dine lygter være godt at have med i bilen som reserve. Om vinteren er det en god ide altid at have en isskraber i bilen. Med det rette udstyr er du både køreklar og forberedt, hvis der skulle opstå uforudsete forhindringer.

Giv din bil et sæsontjek

Det er en god ide altid at give både auto og trailer et sæsontjek. Bilen bør som minimum få et tjek, hver gang årstiden skifter. Det vil sige, at den skal efterses forår, sommer og vinter. Efter en lang og våd vinter i det danske klima, kan din auto eller trailer nemlig let trænge til et grundigt eftersyn. Kulde, fugt, slud, is og vejsalt er hårdt for de fleste køretøjer. Derfor er det en god ide at gøre den forårsklar og tjekke for skader, rust og få skiftet til sommerhjul, så snart de kolde måneder med frost er forbi. Skal du køre langt i sommeren og på bilferie, er det også vigtigt at tjekke bilen inden, så du er klar og forberedt til en god og lang køretur.

Desuden kan det være en god ide at købe ekstraudstyr, som du kan have med i bilen. På de måde er du velforberedt og behøver ikke lade din ferie påvirke at uforudsete ting som eksempelvis manglende lygtepærer. Et vintertjek af bilen er også vigtigt. Det kan være en god huskeregel at gøre det, når du skifter til vinterdæk. Vintersæsonen kræver blandt andet, at du er forberedt med isskrabere, og at dine vinduesviskere og viskerblade let kan fjerne vand fra ruder. Alt hvad du behøver til de forskellige årstider, kan du let finde blandt vores udvalg af udstyr og tilbehør til auto og trailere. Desuden finder du også en lang række rengøringsprodukter, svampe og artikler, så din bil altid er frisk og klar til en køretur.