Forside HJEMMETBadeværelset Inspiration til det lille badeværelse

Inspiration til det lille badeværelse

Inspiration til det lille badeværelse

Selv om dit badeværelse ikke hører til blandt de største, findes der masser af muligheder for at give det et personligt præg. Du kan både lege med materialevalg, badmøbler, farver og tilbehør. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Læs med her og få inspiration til indretningen af det lille badeværelse.

Inspiration til det lille badeværelse*Vejledende pris inkluderer IFÖ toilet, DESÁ toiletsæde, IFÖ badmøbel, Desá spejl, HANSGROHE Mycube håndvaskbatteri.

Den sidste finish med lækkert tilbehør

På badeværelset er møblementet som regel sparsomt, men der er masser af muligheder for at skabe atmosfære med tilbehør. Den røde tråd sikrer du med f.eks. sæbedispenser, tandkrus og toiletbørsteholder i samme farve. Det betyder også, at det er let at skifte tilbehøret ud, hvis du får lyst til et andet farveskema. Alt efter dine ønsker kan du gå efter et afdæmpet badeværelse med støvede farver eller sætte mere skub under indretningen med tilbehør i kraftige farver.

Se alt badeværelsestilbehør

tilbehør til badeværelset


Inspiration til det lille badeværelse
*Vejledende pris inkluderer IFÖ toilet, GROHE skylleknap, DESÁ toiletsæde, Duravit L-Cube badmøbel, Duravit spejl, ORAS Optima håndvaskbatteri.

Lille spejl på væggen der …

Et spejl er ikke til at komme uden om på badeværelset – men ingen siger, at det skal være firkantet. Badeværelset er ofte et lidt ”kantet” rum med firkantede fliser, brusekabine og opbevaringsmøbler, og et rundt spejl kan være det tiltrængte friske pust, der bryder formerne og skaber liv i rummet. Er du ekstra modig, kan du stykke et stort spejl sammen af flere små i en form for mosaik, eller du kan bruge spejl med rammer i anderledes materialer.

Se alle spejle

Spejle

Inspiration til det lille badeværelse
*Vejledende pris inkluderer IFÖ toilet, GROHE skylleknap, CEDO IFÖ toiletsæde, Laufen badmøbel, spejl, GROHE håndvaskbatteri.

SILVAN konto

Du kan måske også lide