Forside HJEMMETBadeværelset Inspiration til det mellemstore badeværelse

Inspiration til det mellemstore badeværelse

Inspiration til det mellemstore badeværelse

Går du efter luksuriøs wellness-stemning eller rustik charme? Når du indretter dit badeværelse, har både materialevalg, møbler og tilbehør en stor indflydelse på det samlede indtryk. Her giver vi dig inspiration til indretningen af et badeværelse med personlighed.

Inspiration til det mellemstore badeværelse

*Vejledende pris inkluderer IFÖ SIGN toilet, CEDO IFÖ toiletsæde, Duravit L-Cube badmøbel og højskab, Duravit spejl, GROHE håndvaskbatteri.

Skru op for kreativiteten med flotte fliser

Selv om mange badeværelser er udstyret med traditionelle, hvide fliser, findes der også et utal af andre muligheder. Du kan f.eks. overveje et rustikt look med cementfliser eller et naturligt og wellness-inspireret look med lyse sten. En mulighed er også at skabe kontrast og dybde i rummet ved at lade en væg bestå af en helt anden type fliser end resten af rummet. Det kan også være et mørkt gulv og lyse vægge eller omvendt – mulighederne er praktisk talt uendelige.

Se alle fliser

Fliser

Inspiration til det mellemstore badeværelse
*Vejledende pris inkluderer HANSGROHE brusesystem, Pro Rimless toilet, GROHE skylleknap, Laufen badmøbel, VOLA håndvaskbatteri, DESÁ spejl, SCANBAD brusedør.

Kurve giver hygge og skaber overblik

De flettede kurve har for alvor gjort deres indtog i boligindretningen, og det gælder også på badeværelset. Alle de små ting på bordet som cremer, makeup og hårspænder holder du nemt styr på i en lille kurv, og så er det oven i købet dekorativt. En større kurv kan bruges til opbevaring af toiletpapir eller håndklæder, og de kan også fint bruges som potteskjulere i stedet for traditionelle krukker af porcelæn og ler. Holder du kurvene i samme materiale og farveskala, er du sikret et harmonisk og ensartet udtryk.

Se alle kurve

Kurve

Inspiration til det mellemstore badeværelse
*Vejledende pris inkluderer IFÖ toilet og toiletsæde, GROHE skylleknap, DESÁ badmøbel og højskab, spejl, GROHE håndvaskbatteri.

SILVAN konto

Du kan måske også lide