Forside HJEMMETBadeværelset Inspiration til det store badeværelse

Inspiration til det store badeværelse

Inspiration til det store badeværelse

Et stort badeværelse er lig med masser af muligheder for at lege med indretning, møblement og stiludtryk. De helt rigtige møbler kan gøre forskellen og forvandle badeværelset til et af husets yndlingsrum. Her får du inspiration til at udnytte kvadratmeterne i et større badeværelse optimalt og stilfuldt.

Inspiration til det store badeværelse
*Vejledende pris inkluderer Duravit toilet, GROHE skylleknap, Duravit L-cube badmøbel og højskab, Duravit spejl, GROHE håndvaskbatteri, HANSGROHE badekarsbatteri.

Det dufter af wellness og afslapning …

Intet spaophold uden skønne aromaer og duften af æteriske olier. Fornemmelsen af luksus og velvære kan du nemt genskabe derhjemme med duftpinde, som fås i et hav af varianter. Måske foretrækker du en frisk duft, der opfrisker og giver en god start på dagen. Det kan også være, at der skal skrues helt op for wellness-stemningen med sanselige blomsterdufte. Valget er dit, og du kan selvfølgelig skifte mellem forskellige duftpinde til forskellige lejligheder.

Se alle duftpinde

Duftpinde

Inspiration til det store badeværelse
*Vejledende pris inkluderer IFÖ toilet og toiletsæde, ÆRØ badmøbel og højskab, DESÁ spejl, GROHE håndvaskbatteri, SCANBAD brusedør, HANSGROHE brusesystem.

Bløde håndklæder, der pynter

Et afslappende bad skal naturligvis afsluttes med et blødt håndklæde for at fuldende wellness-oplevelsen. Desuden er håndklæder i en lækker kvalitet er alfa og omega, når vi taler om et indbydende og pænt badeværelse. Sørg for, at håndklæderne matcher hinanden i farven – og kan du også matche dem til farverne i f.eks. badeforhænget, bademåtten og det øvrige tilbehør, får du et roligt og harmonisk badeværelse. Ligesom med tilbehøret er det let at bestemme sig for en ny farve og skabe et helt nyt udtryk.

Se alle håndklæder

Håndklæder

Inspiration til det store badeværelse
*Vejledende pris inkluderer Duravit Philippe Starck toilet, GROHE skylleknap, SCANBAD badmøbelsæt og HANSGROHE Mycube håndvaskbatteri, HANSGROHE badekarsbatteri.

SILVAN konto

Du kan måske også lide