Blå Bosch til den professionelle håndværker

Blå Bosch er professionelt elværktøj med fokus på innovation i kraft og tempo. Hvor den grønne Bosch-serie er velegnet til gør-det-selv folket, er den blå serie udarbejdet til professionelle. Her kan du læse mere om de tre værktøjer: boremaskine, slagboremaskine og borehammer fra Blå Bosch.

Skal køkkenet sættes i stand, eller skal du bygge en terrasse i haven? Så er det måske på tide at opgradere dit værktøj. Læs mere om tre forskellige typer boremaskiner fra Blå Bosch til professionelle håndværkere.

Bosch er en af de mest kendte producenter elværktøj og producerer en lang række effektive boremaskiner og slagboremaskiner. Blå Bosch er specifikt udarbejdet til professionelle, der ønsker værktøj med høj trækkraft, præcision og let håndtering. Her kan du læse mere om de forskellige typer Bosch maskiner til forskelligt brug.

Til det lette borearbejde: Akku-bore- og skruemaskiner

Skal du bore eller skrue i lettere materialer, er akku-bore- og skruemaskinen fra Blå Bosch et godt valg. 

Den har et kort kraftcenter og en kort konstruktion for at sikre den optimale håndtering, også når du ikke har så meget plads at arbejde på – eksempelvis hvis du skal hænge et hjørneskab op. 

Se vores udvalg af Blå Bosch Akku-bore- og skruemaskiner her

Til borearbejde i medium hårdt materiale: Slagboremaskine

Når du skal i gang med de hårdere materialer som mursten og beton, har du brug for noget mere kraft, og det får du med slagboremaskinen fra Blå Bosch. Slagboremaskinen er en velegnet løsning til dig, der er ny i det professionelle værktøj. 

Se vores udvalg af Blå Bosch Slagboremaskiner her 

Til borearbejde i hårdt materiale: Akku-borehammer

En slagboremaskine og en borehammer er begge beregnet til de hårdere materialer, men skal du virkelig bore til - og har du ikke utrættelige bodybuilder-arme - så skal du have en borehammer. Akku-borehammeren fra Blå Bosch er kraftig, kompakt og meget effektiv. 

Se vores udvalg af Blå Bosch Akku-borehammer her