Haveredskaber du skal eje

Den danske sommer er som bekendt en smule utilregnelig, så når solen endelig stikker hovedet frem, er det bare med at komme i haven. Og så er det rart at have styr på haveredskaberne inden. Her er fem haveredskaber, der er rigtig gode at have i skuret.
…

Universalsaks til at trimme træer og buske

Universalsaksen er din bedste ven, når træer og buske skal beskæres, især kan det give problemer, når træets top skal trimmes. En universalsaks kan gøre opgaven lettere at overskue. Universal- og beskæringssakse kommer i forskellige udgaver – så overvej inden du vælger din næste saks, hvad du foretrækker den kan.
Se vore udvalg her ...

Få styr på bedene med en god rive

Riven kommer i mange forskellige udgaver – og det kan være nødvendigt med flere forskellige alt afhængig af, hvilket bed du skal arbejde med. En klassisk damrive er eksempelvis god til staudebedene og til at få styr på grøntsagsrækkerne, mens du skal have en rive med runde kanter til rosenbedet. Sørg for at købe en rive i god kvalitet, så holder den i mange år.
Se vores udvalg her ...

Planteskeen til urtehaven og krukkerne på terrassen

En solid planteske er en god investering for dig med grønne fingre. Planteskeen er guld værd, ligegyldig om du arbejder i urtehaven, blomsterbedet eller i drivhuset. Den sikrer et godt fast greb, så du kan få gravet godt op i jorden, når der skal sås nye planter – og den er også en hjælpende hånd efterfølgende til at trykke jorden godt på plads igen omkring planten.
Se vores udvalg her ... 

Fjern ukrudt nemt og effektivt med en fliserenser

Når du har fået styr på haven, er det tid til at gøre det sidste på terrassen – og her er fliserenseren uundværlig. En fliserenser er din ven, når de irriterende ukrudtsplanter stikker op igennem fliserne på terrassen. Tag et par solide handsker på, væbn dig med en fliserenser, og så er du klar til at gå i krig mod ukrudtet.
Se vores udvalg her  ...

Sæt prikken over i’et på græsplænen med en kantskærer

Når græsset er slået og bedene er trimmede for ukrudt, så er haven ved at være klar til, at du får gæster over til grill og hygge – det eneste, der mangler, er at få styr på kanterne. Men en kantskærer giver du din have det sidste lille præg, så den fremstår helt skarp og lækker. Brug den omkring blomsterbede og ved kanten på græsplænen.
Se vores udvalg her  ...