Indendørs julebelysning

Når julen nærmer sig, er der ikke noget bedre end at pynte op med julebelysning i hjemmet. Det spreder både varme og hygge, og er en stor del af julestemningen. I SILVAN finder du et bredt udvalg af indendørs julebelysning. Vi har både juletræskæder, dekorationskæder og lys, LED-stearinlys og meget mere. Det meste af vores julebelysning er med LED-pærer, som holder længe på batteriet og som er energibesparende. Du finder herunder belysning med batteri, som har en timerfunktion. På den måde slipper du for at skulle tænde for lyset, da det bliver tændt og slukket med et bestemt tidsinterval. Du finder modeller fra kendte mærker som f.eks. SIRIUS. Se det store udvalg og køb online herunder. 

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan spreder du julehygge med indendørs julebelysning

Har du helt styr på dekorationen til jul? Eller mangler du noget til den sidste finish? Så er julebelysning løsningen. Med lyskæder og andre lysende dekorationer, får du hurtigt skabt en hyggelig og julet stemning. I SILVAN har vi meget forskelligt indendørs julebelysning. Så uanset om du er til små, fine dekorationskæder eller til lysende, små juletræer – så finder du det hos os.

Der kommer hele tiden nye muligheder inden for julebelysning. Og det er efterhånden kun fantasien, der sætter grænser. Men inden du udvælger, hvad du vil have op, kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser om, hvad du ønsker og hvordan det skal bruges. De fleste af vores modeller er ledningsfrie, så du behøves ikke at tænke på, hvor den nærmeste strømforsyning er. Du skal dog overveje, hvorvidt du ønsker at skulle tænde/slukke for belysningen. Eller om du ønsker en belysning med timerfunktion. Uanset dit behov, så finder du de rette produkter hos SILVAN. Du kan med fordel tage en tur forbi din lokale SILVAN og se vores juleudstilling, i månederne op til jul. Her kan du se meget af det i levende live, så du er sikker på at vælge det helt rigtige.

Skab varme og hygge overalt med batterilys

Med batteridrevet julelys bliver det ikke lettere at tænde op for hyggen. De fås i mange afskygninger. Du kan både få dem som små snebolde, juletræer og grankogler. De lyser flot op på enten bordet eller i vindueskarmen. De fås også som krone-, blok- og fyrfadslys. Mange af lysene er lavet i ægte stearin og har en flakkende flamme. De virker derfor meget naturtro. Og da pærerne er LED, bliver de ikke varme. Du kan derfor bruge dem i alle hjemmets rum.

Du slipper også for de skadelige partikler, der normalt opstår ved levende lys. Så du kan med fordel bruge dem i børneværelset, eller i andre små rum, som f.eks. badeværelset. Da du netop slipper for røgen og naturligvis brandfaren, som kan være forbundet med levende lys. Derudover er mange af batterilysene udstyret med en timer. De er typisk tændt i 6 timer, og slukket i 18 timer. De vil altid starte samme tidspunkt på dagen. Det gør dem også ideelle at bruge, når du er ude. Så giver det indtrykket af, at der er nogen hjemme.

Sådan bruger du lyskæderne i din juledekoration

Skal det være både nemt og hyggeligt? Så er lyskæder et godt bud på flot og dekorativ julebelysning. De spreder varme og stemning i en kold og mørk tid. Lyskæder fra SILVAN fås i mange forskellige længder og med mange forskellige motiver. Du finder f.eks. kæder med dråber, blomster eller blot almindelige LED-pærer. De små batterikæder kan bruges til mange forskellige formål. Brug dem f.eks. i adventskransen, i en juledekoration, som bordpynt i et glas og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi har naturligvis også juletræskæder. Så du kan supplere de levende lys med lidt ekstra. Eller du kan helt udskifte juletræslysene, så du ikke risikerer nogen brandfare.

Som sagt, er der også kommet rigtig mange muligheder inden for batteridrevet julebelysning. Du kan nu få flotte og realistiske lys med batteri. Du kan derfor nu have glæde af lys overalt i hjemmet. Og du behøver ikke bekymre dig om røg, skadelige partikler eller brandfare. Du skal dog være opmærksom på, at du skal hænge lyskæder højt nok op, så børn ikke kan få fat i dem. Du bør også være opmærksom på, at du ikke bruger julebelysning, der er skadet eller knækket i ledningen, da det kan forårsage stød eller brand.

Få tips og tricks til din julebelysning

Langt den meste julebelysning er lavet med LED i dag. Og det gælder også for alt det, du finder i SILVAN. Vi har nemlig kun produkter med LED-pærer. Det er ofte en rigtig fornuftig investering at skifte de gamle glødepærekæder ud med nogle i LED. Og det gælder naturligvis også for al anden julebelysning. Pærerne holder nemlig væsentligt længere. Og de springer ikke, som man er vant til fra glødepærer. Derudover er det også langt billigere i drift. Så du får belysning, der både holder længere og sparer på energien. Selvom LED-julebelysning er billigt i drift, kan det være en god idé at anskaffe sig et tænd-sluk-ur. Så er lyset kun tændt i det tidsrum, som du ønsker. Og du kan endda indstille uret til at tænde, når du ikke er hjemme. Så det ser ud til, at der er nogen hjemme.

Skal julebelysningen være batteridrevet eller med fast strømforsyning? Hver løsning har sine fordele og ulemper. Ved batteridrevet julebelysning er du helt uafhængig af strømforsyninger. Men der er naturligvis kun lys i julebelysningen, så længe der er strøm på batterierne. Det kan derfor være nødvendigt at skifte batterierne i løbet af sæsonen. Alt afhængigt af, hvor ofte og længe det er tændt. Ved julebelysning med fast strømforsyning, behøver du ikke bekymre dig om batterier, der løber tør. Du er derimod afhængig af, at du har adgang til en stikkontakt. Det kan sætte lidt begrænsninger for, hvor du kan bruge det. Men du kan dog have det tændt lige så ofte og længe, som du har lyst. Og det vil aldrig løbe tør for strøm.