Udendørs julebelysning

Skab stemning og varme i de mørke og kolde måneder med udendørs julebelysning. Det er en let og hurtig måde at skabe glæde for både dig og dine naboer. I SILVAN har vi et bredt udvalg af udendørs julebelysning. Du finder både diverse lyskæder, lanterner, forskellige julefigurer, lystræer og meget mere. Så uanset, hvordan du ønsker at udsmykke dit hus til jul – så finder du belysningen hos os. Vi forhandler kendte mærker som; SIRIUS, Konstsmide og Koopman. Så kom ind i én af vores butikker og se den store juleudstilling i månederne op til jul. Eller køb online her på siden.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan skaber du stemning med udendørs julebelysning

Udendørs julebelysning er et nemt redskab til at skabe hygge og lys, når det bliver mørkt og koldt udenfor. Der findes belysning for enhver smag, og til ethvert formål. Du kan bruge den til udsmykning af huset, træer, buske, indkørslen eller et helt andet sted. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan pynte op. Julebelysning kan fås i mange forskellige farver og varianter. Og du kan både få noget, der lyser konstant, eller noget, der blinker. Så uanset, om du er til det mere afdæmpede, eller farverige – så er du sikker på at finde det helt rette til netop dit hjem.

Hvilke typer julebelysning findes der?

I SILVAN har vi et stort udvalg af udendørs julebelysning. Og det kan ind imellem være svært at finde ud af, hvad der passer bedst til ens eget hjem. Du kan derfor læse mere om de mest gængse og populære typer. Så kan du blive lidt klogere på, hvilke muligheder der findes.

Lyskæder

Spred hygge og stemning i mørket med en LED-lyskæde. De findes i et hav af udgaver. Brug dem på altanen eller foran din hoveddør. Eller krøl kæden sammen og læg den ind i en lanterne, og skab din egen flotte lysdekoration. Du kan også montere lyskæder rundt om døre og vinduer for at opnå et hyggeligt udtryk til din bolig. Vi fører et stort udvalg af forskellige lyskæder både til inden- og udendørs brug. De fås naturligvis i forskellige længder og farver. Så du er altid sikker på at finde en, der passer til dit hjem.

Flagstangslyskæde

Bliver flagstangen overset, når det kommer til julepynten? Det er det slut med nu. I SILVAN kan du nemlig få en flagstangslyskæde. På den måde lyser flagstangen op som et stort juletræ i mørket. Kæden monteres let på flaglinen, så den kører med til tops. Og så fastgør du blot lyskæderne til jorden med de medfølgende pløkker. Der medfølger som oftest et godt stykke forlængerledning. Men skulle du have behov for lidt ekstra længde, finder du naturligvis også forlængerledninger i SILVAN. Husk at vælge en ledning, der er beregnet til udendørs brug. Det kan også være en god idé at anvende en el-kappe. Så er du sikker på, at dine ledningssamlinger er sikret mod vand.

Lysnet

Med et lysnet får du let og hurtigt fordelt lysene i haven. Om det er på buske eller træer, så bliver det ikke lettere. Du lægger blot nettet henover, sætter strøm til, og så er du i gang. Du slipper for bøvlet med at sno kæder ind og ud mellem grene. Det kan dog være en god idé, lige at køre nogle enkelte grene igennem nettet. På den måde sidder det godt fast, hvis der skulle komme en dag med kraftig vind. LED-pærerne er placeret med lige afstand rundt på nettet. Og du får dem derfor flot fordelt på hele træet eller busken.

Lystræer

Lystræer er små kunstige træer med lys i. De fås i mange størrelser, og med forskelligt antal LED-pærer på. De fås også både med fod, så de kan stå selv. Eller med et spyd i bunden, så du let kan sætte dem i jorden eller i en potte. Du kan endda få nogle med kunstig sne på grenene. Du kan bruge lystræet et utal af steder. Sæt det f.eks. på dørtrinnet, så bliver både du og dine gæster budt velkommen med stil og hygge. Du kan også sætte dem langs gangstien eller rundt i haven. Uanset, hvor du bruger dem, skaber de stemning og varme.

Lysende julefigurer

Du kan også dekorere haven med flotte julefigurer med LED-lys. Vil du skille dig ud i nabolaget? Så kan du med fordel bruge sjove og fine julefigurer som del af din julebelysning. Du finder både små, søde pingvingunger og fugle. Rensdyr, en sanktbernhardshund og selvfølgelig en julemand med lys i. De er ideelle at sætte rundt i haven eller på terrassen. De spreder både glæde og lys i de mørke dage.

Hvad skal du være opmærksom på?

Selvom julebelysning er en fryd i den mørke tid, er der stadig nogle ting du bør være opmærksom på. Har du kraftige eller blinkende kæder hængende udenfor? Så kan det være en god idé at sætte dem på en timer. De kan fås både til inden- og udendørs brug. Så du kan få en der passer, uanset om dit stik sidder ude eller inde. På den måde kan du sørge for, at kæderne slukkes om natten. Og du risikerer ikke, at dine naboer bliver generet af det blinkende lys. Og skulle du have dekorationer med lyd, skal du naturligvis også være opmærksom på dine naboer. Vis hensyn og omtanke, og så er julefreden på gaden sikret.

Derudover skal du være opmærksom på dine strømstik. Har du ledningssamlinger liggende udenfor? Så kan du med fordel bruge en el-kappe. Så er du sikker på, at dine stik er beskyttet mod vind, vand og vejr. Og der ikke går overgang i dem på grund af fugt.

Hvornår skal belysningen sættes op og tages ned?

Er du i tvivl om, hvornår det er i orden at sætte julebelysning op? Der er ikke nogen officielle regler omkring opsætning af julebelysning. Du må i princippet have det oppe hele året. Mange bruger dog første søndag i advent som anledning til oppyntningen. Men det kommer i sidste ende helt an på, hvornår du begynder at føle dig i julestemning.

Og hvornår bør du så pille julebelysningen ned igen? Her er der heller ikke nogen helt officielle regler. Men helligtrekonger, altså d. 6. januar, er for mange juleentusiaster dagen, hvor julen er forbi. Men hvis du helst vil nyde julehyggen så længe som muligt, anses kyndelmisse, d. 2. februar, også af mange, som afslutningen på juletiden. Uanset hvornår du vælger at pakke julebelysningen væk, er det vigtigt at pakke det rigtigt ned. Pak det ned så det ikke filtrer sammen og ikke får fugt. På den måde tager det ikke skade, og din julebelysning holder mange sæsoner fremover.

I SILVAN finder du flere lyskæder, der kan kobles sammen. Det betyder, at du slipper for at bøvle med mange ledninger – og de kræver kun én strømforsyning. På den måde kan du gøre din lyskæde så lang som du har brug for. Du skal dog være opmærksom på ikke at gøre lyskæden længere end maksimalt angivet. Du kan typisk se på emballagen, hvor lang kæden må være. Ellers er du altid velkommen i vores butikker, hvor vi står klar til at råde og vejlede dig.