Julepynt

Når julen står for døren, er der mange ting, som skal gøres. Klargøringen til højtiden kan for nogen være en forhastet sag. Men sådan behøver det ikke at være. I SILVAN kan vi nemlig hjælpe dig med julepynten. Så får du i hvert fald klaret én af tingene på listen. Mange familier har forskellige traditioner, når det kommer til, hvornår de pynter op til jul. Nogle begynder med forberedelserne lang tid i forvejen. Mens andre familier først begynder omkring den 1. december. Men uanset hvad, så finder du et bredt udvalg af dekoration i SILVAN. Vi har julepynt i mange forskellige stilarter. Så du finder helt sikkert det, du og din familie har behov for. Så bliv klar til juletiden med den rette pynt, og slå dig løs og sæt dit personlige præg på dekorationerne. Du finder al vores julepynt herunder.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Bliv klar til højtiden med den rigtige julepynt

Julen står snart for døren, og vi glæder os til den hyggelige og varme stemning, som breder sig over alt. Der er dog ingen julestemning uden den rette julepynt. Med den rette pynt kan du skabe liv og glæde rundt omkring dig. Og i de mørke tider er det altid dejligt at skabe hygge og varme i hjemmet. Du kan dekorere dit hus lige efter dine regler, om du vil have det moderne eller det mere traditionelle look. I juletiden handler det om at slå sig løs og sætte et personligt præg på det hele. Hos SILVAN finder du et bredt udvalg af farverigt, minimalistisk og spændende julepynt. Du får mulighed for at sætte nisser, engle eller andet spændende op på hylderne. Du finder både det lidt mere traditionelle, men også det moderne. For mange er julepynt ensbetydende med noget, der er hjemmelavet. Men det kan skabe en god variation i dekorationerne, hvis du tilsætter lidt nyt. Om du blot er til en enkelt nisse her og der, eller nisser over alt, så finder du det her.

Højtiden samler familie og venner. Det er derfor oplagt at gøre dekorationen til en fælles, hyggelig aktivitet. På den måde bliver det til en dejlig familiestund, i stedet for endnu en opgave, der skal nås. Her har I også muligheden for at lave jeres egne juledekorationer med kalenderlys, så I kan tælle ned til den store dag. Derudover kan I også lave lækre snacks og hjemmebag til dagen. Ej at forglemme den udendørs pynt. Lad også den dejlige stemning sprede sig udenfor. Du kan f.eks. pynte op med en masse dekorativ julebelysning. Du finder det i forskellige former og farver, så du kan matche dekorationerne både ude og inde. Det er helt op til dig, hvor meget du gør ud af dekorationen til jul. Og uanset, om du er til det helt store julelandskab, eller blot til en kravlenisse her og der, så finder du alt hvad du mangler i SILVAN.

Sådan dekorerer du et flot julefrokostbord

Hvem glæder sig ikke til den famøse julefrokost? Alle er glade, og der hygges med lækker mad og drikke. Du kan sågar være en af de heldige, som skal til flere i år. Men ingen fest uden den rette stemning, og hvordan skaber du den? Det kan du blandt andet gøre ved at dekorere bordet på en kreativ måde. I SILVAN har vi masser af pynt, der kan bruges til at anrette det flotteste julefrokostbord. I vores sortiment finder du f.eks. flotte og dekorative træer og lys. Du kan derudover også finde fine, små nisser, så du og dine gæster kan komme i den rette stemning. For at højne stemningen kan du også gøre brug af matchende servietter, lys og bordkort. Du kan desuden med fordel tage en del af naturen med til bords. Små grangrene, kogler og andet godt fra haven tilføjer nemlig et naturligt element til borddekorationen.

Sådan skaber du julestemning på børneværelset

Det er ikke kun de voksne, som vil pynte op til jul, det vil børnene også rigtig gerne. Hyggen breder sig og skal selvfølgelig også spredes til børnenes værelser. Du kan gøre dekoreringen af børnenes værelser til en hyggelig tradition, hvor børnene kan få fuldt afløb for de kreative idéer. I kan naturligvis også lave pynten selv. På den måde får den større værdi for både dig og dine børn. Når de så bliver trætte af det hjemmelavede på værelset, kan du pryde juletræet med minderne. For at passe bedst muligt på dekorationen, er det en god idé at opbevare det i en fugttæt kasse. Så er du sikker på, at det holder i rigtig mange år. Og hele familien kan nyde det igen og igen. Hvis dine børn også gerne vil have lidt lys op, finder du vores julebelysning, her.

Sådan laver du din egen julepynt

Julepynt er for mange nostalgisk og har stor affektionsværdi. Dette er især, hvis du selv har lavet det, eller det er gået i arv. Julepynt, som du eller dine børn selv har lavet, spreder bare lidt mere glæde, når det bliver hængt op, og alle kan nyde det. Højtiden kan være en lidt dyr affære, derfor kan du med fordel lave nogle af dekorationerne selv. Du kan f.eks. hurtigt og nemt lave en udendørs krans. Den kan hænge på hoveddøren og skabe glæde og stemning for både dig og dine gæster. Er du ikke så meget til den traditionelle julepynt? Så se vores tips til en lidt anderledes stil. Og ønsker du endnu mere inspiration til dekorationerne, kan du se med, her.