…

Nisser & julefigurer

Bliver det mon jul i år, hvis ikke nisserne gør deres indtog? For mange er nisser indbegrebet af julen, og du kan finde et flot udvalg af julefigurer – med og uden LED – hos Silvan. Bløde nisser, keramiknisser, nissebamser med lange ben, juletræer, LED-julebiler og en masse juledyr – vi har dem alle i sortiment.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Julefigurer og nisser i forskellige farver og materialer

Lad nissefar og nissemor gå på opdagelse i dit hjem, og tillad dem at flytte ind på reolen, ved foden af juletræet, i vindueskarmen eller et helt fjerde sted. De er hyggelige, de gamle nissemænd og -koner, og dejligt bløde, hvis du vælger dem af tekstil. Hvis du ønsker nisser på en høj placering i hjemmet, f.eks. en hylde eller reol, da er nisserne med lange hængeben ideelle. Vi har både traditionelle nisser med mange detaljer og røde huer, men også mere moderne nisser med mere dæmpede og neutrale farver.

Ud over hyggelige nisser, finder du også mange andre julefigurer i vores sortiment. Lad f.eks. nøddeknækkeren stå vagt på hylden, eller pynt op med dekorationstræer i træ, filt eller keramik. Du kan også tælle ned til den store aften med en dekorativ julekalender i træ med små låger, hvor du kan gemme en lille hemmelighed til hver af de 24 dage. Også ved hovedindgangen kan du byde dine gæster velkommen med sjove nisser med teleskopben, der kan stå i forskellige højder. Med nisser og julefigurer fra Silvan skaber du let en hyggelig og julet stemning i hjemmet.

Idéer til mandelgaven eller pakkekalenderen

Hvis du ikke lige ved, hvad du skal benytte som mandelgave, pakkekalendergave eller pakkegave til pakkeleg, så er en julefigur jo oplagt. Find nisser i alle størrelser og farver, og pak dem ind til dine kære. Vigtigt er det altid at købe gaver, som man gerne selv vil modtage, fordi sådan ved du med sikkerhed, at gaven vil blive velmodtaget. Materialer til gaveindpakningen finder du også hos Silvan – så du behøver kun handle ét sted, når du skal købe smågaver til julemånedens pakkelege med mere.