Juletræsfødder & juletræstæpper

Du finder på denne side et bredt udvalg af juletræsfødder og juletræstæpper. Du kan således sikre, at dit juletræ kommer til at stå stabilt med en juletræsfod fra SILVAN. Vi tilbyder solide juletræsfødder, som findes i forskellige designs med forskellige funktioner. I udvalget finder du bl.a. en juletræsfod, der har et patenteret klik-system, som klemmer sammen omkring træets stamme. Modellen indeholder ligeledes en vandbeholder, så du har mulighed for at vande juletræet. På den måde holder træet sig grønt og frisk i længere tid. Du kan også se vores juletræsfod i metal, som er formet som en stjerne. Uanset hvilken model du vælger, så kan du passende stille juletræsfoden på et juletræstæppe. I SILVAN finder du bl.a. et juletræstæppe med granranke – det er rigtig fint og dekorativt. Så tag et kig på vores udvalg nedenfor.      

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan kommer dit juletræ til at stå stabilt

Mange byder traditionen tro et juletræ indenfor, når vi kommer til december måned. De fleste vil nok mene, at inden jul uden et juletræ. Det er dog vigtigt, når du har fundet det helt rette træ, at du også tænker over, at det skal stå stabilt. Med en god juletræsfod kommer træet til at stå flot og stabilt hele december måned. Du slipper således for, at det enten står skævt, eller det vælter inden den store aften. Du finder i SILVAN et bredt udvalg af juletræsfødder herover.

I de fleste hjem står træet i mange dage, og det er derfor vigtigt at vælge en juletræsfod, som du har lyst til at kigge på i lang tid. Den skal gerne bidrage til en hyggelig stemning i hjemmet. Vi tilbyder derfor et bredt sortiment af juletræsfødder. Du kan her på siden finde den rette model. Vi tilbyder modeller i forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Vi har bl.a. modeller i metal og hårdt plast med et klik-system. Du finder altså et stort udvalg af både juletræsfødder, men du kan også finde juletræstæpper, hvis du ønsker at kræse lidt ekstra omkring dit træ.

Hvilken juletræsfod skal du vælge?

Før du udvælger din juletræsfod, er der nogle overvejelser, der kan være gode at gøre sig, før du foretager dit køb. Det sikrer, at du får valgt den rigtige model, som du har lyst til at kigge på hele december måned. Og du finder en model, der passer til dit træ. Du skal derfor først overveje, om juletræsfoden skal have en dekorativ effekt, eller om den blot skal være praktisk? Skal du have grantræet stående i stuen hele december? Så kan det være en fordel at vælge en juletræsfod i træ eller metal, da der oftere vil være gjort mere ud af æstetik og design end en juletræsfod i plast.

Derudover skal du sikre dig, at juletræsfoden passer til den størrelse, dit træ skal have. Jo højere træet er, jo tykkere vil stammen være, og du kan derfor med fordel købe en justerbar fod, der passer til de fleste stammetykkelser. Endelig bør du overveje, om din juletræsfod skal have indbygget vandbeholder. Fordelen ved en model med vandbeholder er, at juletræet vil holde sig friskt længere, fordi det løbende får tilført vand. Ønsker du en personlig, hjemmelavet juletræsfod? Så kan du finde inspiration til, hvordan du laver din egen juletræsfod.

Sådan vælger du et flot juletræstæppe

Et juletræstæppe er både praktisk og dekorativt. Juletræstæppet er praktisk, fordi det opsamler nålene fra juletræet, der ellers ville være faldet ned på gulvet. Det betyder naturligvis, at du skal sikre dig, at tæppet er så bredt, at nålene ikke falder uden for tæppet. Det er nemt løbende at støvsuge juletræstæppet for grannåle, og det er nemt at rydde op, når træet skal fjernes. Har du et kunstigt juletræ, skal du naturligvis ikke tænke på nedfaldne nåle, og du skal derfor kun tænke over den dekorative effekt.

Det rette valg af juletræstæppe handler ofte om smag og stil, og det er derfor en god idé at afsøge grundigt, hvilke designs, mønstre og størrelser, der findes. Du finder her på siden og i din lokale SILVAN et stort udvalg af juletræstæpper, så du kan finde det tæppe, der passer bedst til dit din stil og indretning.

Sådan passer du bedst på dit juletræ

Hvis du skal have et juletræ stående i hele december, er det en god idé at købe en juletræsfod med vandbeholder, så juletræet kan holdes i live i længere tid. Et juletræ i en vandbeholder nedsætter også risikoen for brand, fordi træet i mindre grad tørrer ud. Skær en lille skive af træstammen, så træet har et friskt snit underneden, når du sætter det ned i din vandbeholder. Tjek løbende, at der er vand i vandbeholderen. Du kan vælge en juletræsfod fra Krinner, hvis du ønsker en fod med indbygget vandbeholder. Denne model har derudover en smart klemmemekanisme, som holder godt fast på stammen. Systemet sikrer dermed, at træet står lige, selvom det måske er savet skævt eller har en ujævn stamme.

Vær altid opmærksom på brandfarer, når du har et juletræ stående. Stil ikke juletræet i nærheden af brandbare materialer, og undgå derudover at stille juletræet i nærheden af varmekilder. Dette kan nemlig bidrage til, at juletræet hurtigere tørrer ud. Hav altid vand stående klar i det tilfælde, at uheldet skulle være ude. Når julen er ovre, og juletræet ikke længere skal bruges, kan det med fordel bruges til brænde eller flis.