Flytteklar?

Skal du flytte? Så kan Silvan hjælpe dig godt på vej - mod en succesfuld flytning. Vi kan hjælpe med alt til nedpakningen, udpakningen og indretningen.
Find alt til din flytning herunder.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Services

Sådan bliver du klar til flytningen

En flytning kræver meget planlægning. Der er nemlig mange praktiske gøremål som nedpakning, transport, udpakning og indretning. Men, der er hjælp at hente. I Silvan finder du både flyttekasser, bobleplast, møbelhund, flyttetæpper, indsatser og plastkasser til nedpakningen. Har du brug for en trailer til flytningen? Så kan du leje en flyttetrailer i de fleste Silvan butikker. Skal boligen gøres i stand, inden du pakker ud? Det kan være, der skal slibes gulve, males, tapetseres, tones farver eller laves ekstra nøgler? Så kan Silvan hjælpe dig med disse services.

Du kan reparere væggene med polyfilla, maling, afdækningsplast og pensler. Og skal du have hængt billeder eller fjernsynet op på væggene? Så finder du også klæbesøm, hammer, tv-ophæng og bore-/skruemaskiner i vores sortiment. Men du finder også alt til indretningen, såsom badeforhæng, dørmåtte, vasketøjskurv, lamper, spejl, opbevaring m.m. Se mere ovenfor.