…
…

Vi har håndplukket en række sæsonvarer, som du lige nu kan spare op til 50% på. Det giver dig mulighed for at nyde sensommeren ved at skabe noget nyt, grønt og hyggeligt i haven. Se mere nedenfor.

Sådan får du mere ud af sensommeren

Det lune efterår er helt ideelt til at få færdiggjort de projekter, som du ikke nåede i sommers. Du kan sagtens skabe noget grønt, praktisk, hyggeligt eller nyt i haven, selvom kalenderen skriver efterår. I Silvan har vi håndplukket en masse sæsonvarer, som du kan spare op til 50% på. I vores sortiment af udvalgte sæsonvarer finder du blandt andet trampoliner, haveredskaber, gødning, hængekøjer, skure og terrassebrædder. Det kan derfor være den oplagte mulighed for at få anlagt ny terrasse, eller få renoveret din nuværende terrasse. Måske ønsker du at skabe læ omkring din terrasse? Så finder du også hegn i forskellige højder, som er fremstillet til at kunne modstå det danske vejr. Og skulle det bliver koldt på terrassen en sensommeraften, finder du også terrassevarmer i vores sensommer-slutspurt.

Skab noget praktisk, hyggeligt, grønt...

Med vores slutspurtsudvalg får du rig mulighed for at skabe de perfekte rammer for en hyggelig, grøn og praktisk sensommer. Vi har nemlig alt, du skal bruge for at nyde det gode sensommervejr, samt alt det, du skal bruge for at få ordnet nogle praktiske gøremål i haven. Har du nogle fliser, havemøbler eller en husmur, som skal renses af for alger og andet smuds? Så finder du blandt andet en højtryksrenser i vores sæsonslutspurt. Det kan også være, at det er ukrudtet, der volder problemer - så kan du få hjælp til at komme det til livs med en ukrudtsfjerner. Skal du derimod have beskåret dine træer og buske? Så finder du masser af haveredskaber, som kan gøre havearbejdet til en leg. Se mere ovenfor.