…

<H2>Anbefalede produkter</H2>

Bestil og få leveret næste dag

I Silvan har vi et ønske om at gøre det nemt for dig at komme i mål med dine gør-det-selv-projekter. Derfor har vi lanceret en ny leveringsservice, som vi kalder "Levering i morgen". Med ”Levering i morgen” får du mulighed for at få leveret dine varer allerede næste dag. Hvis du bestiller inden kl. 08, får du dem samme dag. Du skal altså ikke vente længe eller køre efter dine varer, da vi leverer dem direkte til din adresse. Du kan altså spare både tid og kørsel ved at benytte dig af ”Levering i morgen”. Intet skal altså stå imellem dig og dine gør-det-selv-projekter. "Levering i morgen" kan fåes i udvalgte postnumre inden for Aarhus, Aalborg, København og Odense-området. De udvalgte postnumre fremgår af listen længere nede på siden.

Få leveret i morgen – også i weekenden

Det skal være nemt og belejligt for dig at købe dine varer på silvan.dk. Vi tilbyder derfor flere leveringsmuligheder, så du kan vælge den måde, som passer til dig. Er du godt i gang med et gør-det-selv-projekt, og har du ikke tid til at smutte i din lokale Silvan. Så kan du med fordel vælge ”Levering i morgen”. Vi bestræber os på at yde den bedste service for vores kunder, hvorfor vi forsøger at få leveret varerne, så hurtigt som muligt. Vi har dog overordnet følgende leveringstid ved ”Levering i morgen”:

  • Ved bestilling inden kl. 08.00 vil dine varer blive leveret samme dag
  • Ved bestilling efter kl. 08.00 vil vi forsøge at levere dine varer samme dag – men det kan vi ikke garantere

Sådan bestiller du levering i morgen

Er du i tvivl om, hvordan du bestiller ”Levering i morgen”? Så har vi nedenfor lavet en lille guide til, hvordan du vælger ”Levering i morgen”.

…
Find varen og vælg "Levering i morgen"
…
Vi pakker din ordre og kører den ud til dig
…
Vi ringer til dig 30-60 min. før levering
…
Dine varer leveres på din adresse

Hvor kan du få "Levering i morgen"?

Vi leverer alle ugens dage mellem kl. 08.00 og 18.00 – også weekender og helligdage. Vi ringer til dig 30-60 minutter før levering. Vi leverer til postnumre indenfor kommunerne Aarhus, Aalborg, København og Odense.

…

Øvrige leveringsmetoder i Silvan

Du kan ud for hver varer på Silvan.dk se den forventede leveringstid. Vi benytter både pakkedistributør og fragtmand. Det er Silvan, der afgør, hvorvidt vi benytter den ene eller anden leverandør. Det afhænger bl.a. af ordrens form, vægt og størrelse. Men for alle ordrer gælder, at levering som udgangspunkt sker på hverdage indenfor tidsrummet kl. 08.00 - 16.00. Du kan derudover handle online ved at Click & Collect din ordre til afhentning i din lokale Silvan. Du kan læse mere omkring de to leveringsmetoder herunder.

Online bestilling - levering fra lager

Hvis du bestiller varer fra Silvans centrallager eller direkte fra en af Silvans leverandører, gælder vores almindelige fragt- og leveringsvilkår. Læs mere om fragt- og leveringsvilkår.

Click & Collect

Bestil online - og afhent dine pakkede varer i din lokale Silvan. Så snart du har færdiggjort din bestilling, pakker butikken din ordre, og du får en SMS eller mail, når den er klar til afhentning. Læs mere om Click & Collect.

Du kan her læse mere om vores fragt og leveringsvilkår, og se vores handelsbetingelser.