…

Vi passer på vores kunder og medarbejdere

I Silvan følger vi hele tiden med i Sundhedsstyrelsens seneste anbefalinger omkring forebyggelse af smittespredning af COVID-19. For at forebygge smittespredningen, vil du opleve at vores medarbejdere i butikkerne undgår tæt kundekontakt og vi opfordrer alle vores kunder til at bruge den håndsprit, som er stillet frem og ydermere holde afstand til andre kunder og butikspersonalet. I Silvan har vi foretaget en række af tiltag, som kan du kan læse mere om her.

Vi bestræber os fortsat på at give vores kunder den bedste kundeservice. Derfor kan du stadigvæk handle og besøge vores mange Silvan butikker, men det er vigtigt for os, at du føler dig tryg. Du skal dog være opmærksom på, at tilbuddet ikke gælder i vores Silvan butikker.

Har du spørgsmål, men ønsker du ikke at besøge din lokale Silvan? Så kan du kontakte vores kundeservice, som sidder klar på mailen. Ønsker du at læse mere omkring Sundhedsstyrelsens anbefalinger? Så er det en rigtig god idé at holde dig opdateret omkring coronavirus/COVID-19 på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Fordele til dig, der handler hjemmefra

COVID-19 er over Danmark, hvilket giver en del udfordringer. I Silvan har vi et socialt ansvar overfor både vores kunder og medarbejdere. Du skal derfor have mulighed for at handle hjemmefra med fordele, hvis du er i karantæne eller bare gerne vil undgå større menneskemængder. Du kan derfor lige nu spare 10% - KUN på silvan.dk. Tilbuddet gælder kun ved køb på silvan.dk, og gælder ikke allerede markedsførte og nedsatte varer samt gavekort. Du kan således bestille dine varer hjemmefra, hvorefter du får din ordre leveret lige til døren. Du slipper altså for at skulle udenfor, men kan sidde derhjemme i ro og mag. Du kan også vælge at anvende vores Click & Collect service, hvor du bestiller dine varer online og afhenter dem færdigpakkede i din lokale Silvan.

Bemærk: Du modtager en sms eller mail fra os når din bestilling er klar til afhentning. 

*undtaget allerede markedsførte og nedsatte varer samt gavekort.