…

SILVAN KONTO kort

SILVAN Konto gør dine drømme til virkelighed – lige når det passer dig!

Går du med drømmen om et nyt badeværelse, trænger væggene til ny maling – eller ønsker du bare at udnytte et godt tilbud i SILVAN? Med dit personlige SILVAN Konto kort kan du gøre drømme til virkelighed allerede i dag.

Med dit personlige SILVAN Konto kort hæfter du kun for det beløb, du har handlet for. Har du ikke brugt hele kreditten, bliver resten stående på dit kort, så du altid kan komme tilbage og købe det, du står og mangler. Kortet kan bruges i alle vores 43 butikker og på vores webshop silvan.dk.

Ansøg om SILVAN Konto her eller SMS RB SILVAN til 1980 og få svar med det samme.

Ansøg om SILVAN Konto

Sådan fungerer det

Du kan selv beregne dine muligheder for betaling. Se hvordan du gør her.

Alle betalingsalternativer er mulige uanset købets størrelse og vælges ved første indbetaling. Den månedlige mindstebetaling er dog altid minimum 150,-.

…
Kreditramme 1.000 - 40.000. Evt. oprettelsesgebyr tillægges saldoen.

Repræsentativt eksempel for delbetaling 12 måneder*

…
*Eksemplet er baseret på et køb foretaget den 15. i en kalendermåned. Eksemplet forudsætter, at rente og omkostninger er uændret gennem hele kreditperioden. Hvis kreditten udnyttes på anden måde, kan det medføre såvel højere som lavere ÅOP. Oprettelsesgebyret tilskrives saldoen og er inkluderet i ”Kreditomkostninger” og ”Samlet beløb til betaling”.

Finansiering tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

…