…

Nøgleservice

Selvom vores butikker kun er åben for Click&Collect kan du stadig får lavet dine nøgler i Silvan.  

Det du skal gøre er: 

  1. Vælg den nøgle du gerne vil købe, som Click&Collect og betal online på silvan.dk
  2. Medbring din bekræftelse på din Click&Collect ordre i butikken og den nøgle du gerne vil have kopieret. 
  3. Vent i eller udenfor butikken imens en medarbejder laver din nye nøgle
  4. Tag din nye nøgle med hjem. 

Vi vil gerne gøre opmærksom på at der kan forekomme ventetid ved vores butikker.  

Du kan se vores udvalg af nøgler her:


…

Farvetoning

Normalt kan du få tonet din maling i lige nøjagtigt den farve du ønsker i Silvan. Grundet de nuværende COVID-19 restriktioner, er det dog ikke muligt at bladre i vores farvevifter eller få farvekort med hjem. Derfor har vi udvalgt 12 af de mest populære farver, så disse kan købes som Click&Collect i en Silvan nær dig. Disse farver kan også bestilles som farveprøver, så det er muligt at teste farven af derhjemme, inden man køber en hel spand. Find og bestil de forskellige farver på linket nedenfor. 

Derudover kan du ringe til butikken for også at bestille din individuelle tonede maling udover de for udvalgte farver. I så fald skal du købe et tonet malingsprodukt fra vores hjemmeside via Click & Collect. Butikken forbereder derefter den tilpassede farve til afhentning i butikken.

Se de udvalgte farver her 

Er der meget lysindfald kan man få et rum til at føles mørkere ved at anvende en mørk farve, og omvendt kan man få et rum med svagt lysindfald til at føles lysere ved at male med en lys farve.  

 

Når du vælger en farve på silvan.dk, er det vigtigt at du er opmærksom på at lyset på din skærm kan påvirke visningen af farven. Vi opfordrer derfor vores kunder til først at bestille en farveprøve, som du kan tage med hjem og teste på en lille del af den overflade du ønsker at male. På denne måde får du det bedste visuelle billede af hvordan farven ser ud hjemme ved dig.  

En anden ting det er vigtigt at være opmærksom på, er hvordan forskellige farver kan påvirke et rum. Har du fx et rum med et stort lysindfald, kan du få rummet til at virke mørkere ved at vælge en mørk farve. Har du derimod et rum med meget lidt lysindfald kan en lys farve være med til at få rummet til at virke lysere. 


…

Savværk

Vores savværk er fortsat åben til at hjælpe dig med at skære din plader til.

Når du køber din plade, så skal du huske at tilføje et af disse to snit til din kurv og købe det som Click&Collect.

Varenummer: 9672000 - LIGE SNIT BORDPLADER
Varenummer: 9805238 - LIGE SNIT PLADER

  1. Start med at downloade vores skabelon: SKABELON
  2. I skabelonen skal du markere mål, tilskæringer, samt antallet af snit. Det er samme antal snit, som du skal ligge i varekurven.
  3. Bestil herefter dine varer, som Click&Collect.
  4. Når du har afsendt din ordre, skal du afvente et opkald fra den valgte Silvan butik. Butikken vil her bede dig sende din tegning til dem, og følge op på om du har købt nok snit til at få skåret projektet.
  5. Hvis du ikke har købt nok snit, vil butikken bede dig lave en ekstra ordre på de manglende snit, som Clikc&Collect. Når du har gjort dette, er der kun tilbage at afvente en sms om at din vare er klar til afhentning.
  6. Husk at medbringe dit ordrenummer ved afhentning.

Du finder varerne her:

Værktøjsudlejning

Kommer snart.