…

Få din maling tonet i tusindvis af farver

I SILVAN toner vi altid din maling og træbeskyttelse - uden ekstra omkostning.

Køb kvalitetsmaling

Domestic Eco vægmaling findes i udgaverne mat og halvmat. Derudover fås malingen i en glans, der matcher dit formål. En maling i glans 25 egner sig for eksempel godt til køkken og bad. Domestic Eco fås selvfølgelig også i glans 50 og 80, som er gode til indendørs træværk. En tommelfingerregel er at jo højere tal des højere glans - og dermed også slidstyrke.

…

I SILVAN kan du også få mange varianter af træbeskyttelse. Du kan altid finde den, der matcher netop dit behov. SILVANs egen træbeskyttelsesserie hedder Domestic og findes i et væld af udgaver til en god pris.

Personlig toning af maling

I SILVAN har vi et fuldt sortiment af Dyrups maling til både indendørs og udendørs brug. Kom ind i din lokale SILVAN og få tonet din Dyrup maling, så den passer til dit hjem.

…

Få præcis den farve du vil have

Lige meget hvilken maling du vælger fra Domestic, Dyrup eller GORI, kan den tones - uden merpris.

Vores BASIC-serie, der består af væg- og loftmalinger i glans 5 og 10 samt træ og metal maling. Fås i hvid og kan ikke tones.

Et godt tip

Du opnår det bedste resultat ved at påføre malingen i et fyldigt lag. Det er en god idé altid at male i samme retning, så resultatet bliver ensartet.

…