…

Skal du tilbringe sommeren herhjemme?

Sommerferien står for døren, og de fleste danskere skal tilbringe sommeren herhjemme. Er du tom for idéer til, hvad du skal bruge din ferie på? Så læse mere om, hvordan du kan skabe noget hyggeligt, noget grønt eller noget lækkert i din sommerferie. Du kan tage familien med på camping- og telttur. Du kan også få ordne en masse haveprojekter. Eller du kan skabe lækkert grillmad på terrassen eller altanen. Mulighederne er mange, så gå på opdagelse nedenfor og find dét, der skal til for at skabe en masse gode minder i din sommerferie.

Camping

Du kan tage familien med på camping- og telttur i jeres sommerferie. Med et telt, nogle luftmadrasser, et par campingstole og en transportabel grill, kan du skabe gode minder og hyggelige stunder med dem, du holder af. Se hele udvalget af campingudstyr.   

Havemøbler

Skal du tilbringe sommerferien hjemme på terrassen, hvor du blandt andet skal forberede sommerens små sammenkomster. Det kan være, et familiemedlem bliver student, eller du skal holde fødselsdag. Du finder både klapstole, foldeborde, havestole, haveborde og pavilloner til sommerens fester. Se hele udvalget af havemøbler.

Havemaskiner

Har du tiltænkt at bruge sommerferien på haveprojekter? Så kan du skabe noget grønt med de rette havemaskiner. Du kan klippe græsset med en plæneklipper og græstrimmer, fælde træer med en kædesav og tæmme hækken med en hækkeklipper. Se hele udvalget af havemaskiner.