Nyd sensommerens fester – find alt til festen her

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Flyt sensommerens festligheder ud i haven

Den lune sensommer er perfekt til udendørs festligheder. Det er en oplagt mulighed for at afholde forsinkede konfirmationer, eller udskudte bryllupper i det fri. I Silvan finder du alt, du har brug for, så du kan få sat den helt rigtige stemning til netop din havefest. Vi har nemlig alt udstyr til både de spontane grillfester med venner og familie, men vi har også til de større fester med mange gæster. Du finder både praktiske foldeborde, barborde, klapstole og havestole. Og, hvis du ikke tør stole på vejrudsigten, har vi naturligvis også partytelt, pavilloner i flere størrelser og meget mere, så både du og dine gæster kan forblive tørre under festlighederne.

Hold sommerens forsinkede fester i haven, uanset vejret

Selvom den danske sensommer ofte er tør og lun, sker det også, at den kan være våd og kølig. Men det behøver ikke sætte en stopper for de forsinkede havefester. Hvis vejrudsigten lover overskyet, køligt eller regnfuldt vejr, kan et partytelt være den helt rigtige løsning. Det er en let og enkel måde at sikre, at festen kan forløbe som planlagt, uanset vejret. En anden løsning er pavilloner. De fås i mange forskellige typer og størrelser. Du kan derfor altid finde én, der passer til netop din fest. En pavillon er både ideel, hvis der skulle komme en smule regn eller, hvis solen står på hele dagen. På den måde kan dine gæster nemlig søge lidt i skygge, hvis solen bliver for bagende varm.

Hvis festlighederne fortsætter til langt ud på aftenen, kan det blive nødvendigt med noget udendørs opvarmning. Her kan du både bruge terrassevarmere, gasovne eller petroleumsovne. Fordelen ved gasvarmeovne og petroleumsovne er, at du kan flytte dem rundt i haven efter behov. På den måde kan du skabe små, lune oaser rundt i haven og få spredt folk lidt ud. Du kan naturligvis også tænde op i bålfadet eller havepejsen. Det skaber både lidt varme og en rigtig god stemning. Der er altså ingen grund til, at vejret skal sætte en stopper for sensommerens festligheder.

Skab den helt rette stemning med lys og lanterner

Med Silvan har du rig mulighed for at skabe de perfekte rammer for din havefest. Vi har nemlig alt, du behøver for at skabe den helt rette, festlige stemning i haven. Byd f.eks. dine gæster velkomne med hyggelige lyskæder. Du kan både få dem med klare eller farvede pærer. Det skaber en rigtig hyggelig stemning og giver også lys i de sene timer. Du kan også skabe små gangstier med bambusfakler eller lanterner. Eller lave et loungeområde med hængekøjer, tæpper, lanterner og loungemøbler. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at pynte op til havefest.

Tænd op i grillen og nyd sensommeren

Der er ingen havefest uden god mad. Og, hvad er mere passende end lækker, hjemmelavet grillmad i haven. Uanset, om det er den spontane grillfest, eller en forsinket konfirmation, er grillmad både lækkert og nemt at lave til mange mennesker. I Silvan har vi et utal af forskellige gasgrill og tilbehør, så du ikke går ned på udstyr til din havefest. Så, hvis den gamle grill trænger til en opgradering, inden sensommerens festligheder, kan du finde en grill til ethvert behov hos os. Vi har nemlig både de helt store modeller, der kan bruges som udekøkken, og de mindre, når det kun er de nærmeste venner eller familie.