Jakker, bluser & trøjer

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Praktiske arbejdsjakker og trøjer

Hvad enten du ofte laver gør-det-selv-projekter i hjemmet, eller arbejder professionelt, er en god arbejdsjakke eller trøje i mange tilfælde helt uundværlig. Foruden at holde dig varm og tør, sikrer den dig en god bevægelighed og beskytter dig.  


De fleste arbejdsjakker er vind- og vandafvisende, så du kan holde dig tør og lun i det danske vejr. Er du aktiv, mens du arbejder, er det en god ide, at vælge en jakke der er åndbar. Så kan overskydende kropsvarme trænge ud gennem jakken, og du undgår at blive våd og kold af sved. 

Selvom du har en god arbejdsjakke, er det altid en god ide at have en trøje eller bluse under. Den beskytter dig mod slid, og så kan du også lettere lyne arbejdsjakken ned eller tage den af, uden at føle dig kold. Når du arbejder og er aktiv, er det kun en fordel, at have flere lag på. Det kan være godt med både en undertrøje eller T-shirt og en bluse under din arbejdsjakke. Så kan du nemlig tage trøje og jakke af og på efter behov.

Sådan vælger du arbejdsjakke og trøjer

En god arbejdsjakke skal give dig god bevægelighed og være modstandsdygtig over for slid, snavs og fugt. Har du brug for optimal frihed til dine arme, kan det være en fordel at vælge en arbejdsvest frem for en jakke. I mange tilfælde er en arbejdsjakke dog praktisk, da den holder dig tør og beskytter dig mod vind, når du arbejder udendørs. 

Arbejder du mest indendørs eller i værksted, er det måske ikke nødvendigt med en arbejdsjakke. Her kan en god arbejdstrøje med lommer i stedet være en god løsning. Eksempelvis kan du vælge en af fleece eller en softshelljakke med børstet inderside. En termojakke er god både under arbejdsjakken og til at holde dig varm, mens du arbejder i værkstedet. 

Mange af vores arbejdsjakker og trøjer er velegnet til broderi og tryk, så du kan eksempelvis kan få et firmalogo på.