Badekar

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få velvære med et badekar

I SILVAN har vi et bredt udvalg af forskellige badekar som passer til dine behov. Med et badekar får du velvære, når du går i bad samtidig med, at du får et afbræk fra hverdagen. Vores udvalg af badekar i SILVAN indeholder både almindelige badekar og store badekar med massagefunktion. Vores badekar kan fås, så de passer perfekt til dit badeværelse. Vi har både hjørnebadekar samt badekar med løvefødder. 


Når du skal vælge dit badekar, er det en god idé at gøre sig overvejelser omkring, hvilke behov man har. Skal det f.eks. fungere som mere, end bare et sted du kan gå i bad, skal du måske vælge et badekar med massagefunktion. På den måde får du en spa-oplevelse hjemme i dit eget badeværelse, og det er derfor nemt at få et afbræk fra hverdagen. Vores massagebadekar har jetpumper, der sender vand ud med højt tryk. Her får du effektiv massage i dybden, som også hjælper med at lindre muskelsmerter. Du kan selv indstille jetpumperne, så du får det helt, som du ønsker.  

Er du til den helt store spa-oplevelse, kan du vælge et stort badekar, som kan fungere som spa. Vores badekar med spafunktion er ideelle til det luksuriøse badeværelse, hvor man gerne vil bruge tid på at slappe af. Vores store badekar med spafunktion har, ud over almindelig vandmassage, også en installation der tilbyder fodmassage. Med sådan et badekar får du altså den fulde spaoplevelse på dit eget private badeværelse.

Vælg det rigtige badekar

I SILVAN går vi meget op i, at alle skal have råd til lidt luksus i hverdagen. Med et badekar får du nemt og billigt et afbræk fra din stressende hverdag. Vores badekar kommer i alle prisklasser, og vi hjælper dig gerne med, at vælge det helt rigtige badekar til dit badeværelse. Alle vores badekar er af høj kvalitet samtidig med, at de er funktionelle. Du kan vælge imellem et fritstående badekar eller et indbygget badekar, alt efter hvordan dit badeværelse er indrettet. Vores fritstående badekar fås i støbemarmor med løvefødder, der er med til at give et dekorativt udtryk. Har du derimod et større badeværelse, kan du med fordel vælge et af vores hjørnebadekar, der også har massagefunktion. 

Når du køber dit badekar online på SILVAN.dk er der flere fordele ved levering. Du skal dog være opmærksom på, at der kan gå op til ti dage før, vi kan levere dit badekar. Har du spørgsmål til, hvordan du køber dit badekar på siden, kan du altid tage kontakt til vores hjælpsomme personale i kundeservice.