Håndvaskarmaturer

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

SILVANs udvalg af håndvaskarmaturer

I SILVAN har vi et bredt sortiment af forskellige håndvaskarmaturer. Vores håndvaskarmaturer kan fås i forskellige udgaver og designs. Er du til børstet stål eller en mere blank overflade, kan du helt sikkert finde dit nye håndvaskarmatur hos os. Udover design er det funktionelle aspekt også en vigtig faktor at overveje, inden du køber dit nye håndvaskarmatur. Skal det f.eks. være etgrebsamartur eller skal dit håndvaskarmatur have to greb? Det rigtige håndvaskarmatur kan være med til at give dit badeværelse det helt rigtige udtryk, og det kan endda spare dig for en masse penge, hvis du vælger et håndvaskarmatur med indbygget vandspare. 

Dit håndvaskarmatur bruges flere gange dagligt, og det er derfor vigtigt, at det fungerer som det skal. Du kan f.eks. overveje om det er i køkkenet eller på badeværelset det skal installeres. I køkkenet kan det være rart at have et håndvaskarmatur med et stort greb, der et let at betjene hvorimod, dit håndvaskarmatur på badeværelset mest skal bruges til at vaske hænder. 

Har du små børn i husholdningen, og vil du undgå uheld, når der tændes for det varme vand? Så kan et håndvaskarmatur med koldstartteknologi måske være løsningen for dig. Denne smarte teknologi sørger for, at det kun er det kolde vand der flyder uden på håndtagets midterposition.

Sådan rengør du dit håndvaskarmatur

Hvis du ønsker at undgå dannelse af kalk på dit håndvaskarmatur, er der flere ting du kan gøre for at holde kalken væk. Som det første er det altid en god idé at holde dit håndvaskarmatur fri for vand, på den måde kan du undgå dannelse af kalk. Hvis du husker at tørre dit håndvaskarmatur af og holde det tørt fra vanddråber forebygger du kalkdannelsen. 

Er dit håndvaskarmatur alligevel kalket til, er der flere ting du kan gøre for at komme af med kalken. Kalk på håndvaskarmaturet kan let fjernes ved, at ligge et toiletpapir eller vat fugtet i eddikesyre omkring området med kalk. Du kan nemt lade det virke natten over, og dagen efter kan du fjerne resten af kalken med en blød svamp eller en tandbørste for at nå helt ind i hjørnerne. Studsen af vandhanen kan du skrue af og ligge i blød, ind til kalken har løsnet sig. Lig den i blød natten over i en eddikesyreblanding med eddike og vand i forholdet 1 til 3. Du skal altid være opmærksom på om dit håndvaskarmatur tåler syrebehandling, inden du går i gang med eddikesyre. 

Har du flere spørgsmål til hvordan du vælger dit håndvaskarmatur er du altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, eller skrive til vores kundeservice.