Badmiljøer & skabe

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af badmiljøer

Med det rigtige badmiljø skaber du rammerne for dit personlige badeværelse. I SILVAN finder du et stort udvalg af forskellige badmiljøer med badsæt, skuffer og skabe. Et badeværelse skal først og fremmest være funktionelt, men indretningen bør heller ikke være ligegyldig. Med SILVANs forskellige designs indenfor badmiljøer, kan du indrette dit badeværelse, præcis som du ønsker.  

Inden du går ud og kigger på forskellige badmiljøer, bør du overveje, hvad der er plads til på dit badeværelse. Er der f.eks. højt nok til loftet til, at du kan få et højskab? Eller skal du måske i stedet fokusere på skuffer og hylder?  

Ofte kan det være en fordel, at badmiljøer har skuffer og skabe. De fleste kan godt lide at gemme deres badeværelsesrod væk, og her er det nemt med skuffer og skabe. Derudover er det også en fordel, hvis der er små børn i husholdningen, som ikke skal have let adgang til forskellige ting.

Skab orden med skabe

Badmiljøer der indeholder skabe, gør det nemt for dig at gemme dine badeartikler væk. Skabe kan monteres højt oppe på væggen, som gør det svært for små børn at få fat i forkerte ting. Derudover er skabe nemme og lette at installere samtidig med, at de tjener en vigtig funktion. I SILVAN har vi mange forskellige badmiljøer med skabe som det centrale element. Du kan f.eks. få et højskab med indbygget vasketøjskurv. Du kan også opbevare andre badeartikler i dybe skuffer under vasken. Fordelen ved skuffer i badmiljøer er, at du nemt får et overblik over, hvad der er i dine skuffer. 

Det er nemt og hurtigt at rengøre badmiljøer med skabe. Du kan let rengøre de flade overflader med en klud og lidt universalrengøring blandet op med vand. Sørg altid for at holde dine badmiljøer rene og fri fra fugt, for at de skal holde længst. 

 Har du flere spørgsmål til badmiljøer, er du altid velkommen til at komme fordi en af vores mange butikker.