Spejle

Kategorier
Filter

Udvalgte produkter

Mest populære

 Produkter
Liste
Galleri

SILVANs udvalg af spejle

I SILVAN har vi et bredt udvalg af forskellige spejle til dit badeværelse. Et spejl er et vigtigt element på dit badeværelse, som du bruger flere gange om dagen. Med et spejl, skaber du ikke blot et større rum, men du skaber også rammerne for et hyggeligt badeværelse. Et spejl på badeværelset bruger du hver dag, og der er derfor flere ting, du bør overveje, inden du går ud og køber et nyt spejl.  


For det første skal du overveje størrelsen af dit spejl, og derefter måle op hvor stort et spejl du har plads til. Det er altid rart med et stort spejl på badeværelset, og især hvis man er flere, der skal til om morgenen. I SILVAN har vi både små og store spejle, så du kan få lige præcis det spejl du har brug for. Et spejl med LED belysning kan måske være en løsning til dig, der ønsker noget mere end bare et spejl. 

Med et spejl med LED belysning får du et spejl, hvor du kan se dig selv, uden generende skygger er i vejen. Derudover har vi også spejle uden lys. Denne form for spejl er meget typisk for de fleste badeværelser, da mange vælger at få installeret lamper i loftet. 

Når du skal montere dit spejl på badeværelsesvæggen, er det vigtigt at du bruger den rigtige lim. Her anbefaler vi, at du henvender dig til din lokale glarmester.

Tips til dit spejl

Spejlet på dit badeværelse bliver nemt og hurtigt fedtet og utydeligt. Dette skyldes, at du går i bad, og at der bliver fugtigt på badeværelset. Ved at sørge for at dit spejl på badeværelset er rent, har du altid et klart spejlbillede. I SILVAN har vi nogle tips til, hvordan du kan rengøre dit spejl. Der er forskellige rengøringsmidler, som du kan bruge til at holde dit spejl rent med. Vi anbefaler at anvende universalrengøring eller vinduesrens som rengøringsmidler til dit spejl. 

Start med at lav en opløsning af universalrengøring, og vask spejlet med en blød svamp. Bagefter skraber du glasset rent med en vinduesskraber. Hvis der er streger på spejlet herefter, kan du pudse alle striberne væk med et rent viskestykke. Er der kalkpletter på dit spejl, kan du med fordel anvende lidt eddikesyre sammen med din vinduesrens. Spray blandingen på dit spejl og puds spejlet med et viskestykke. Brug cirkulerende bevægelser, for at undgå flere striber på dit spejl. Sørg altid for at have god udluftning, når du arbejder med universalrengøringsmiddel og eddikesyre. 

Har du flere spørgsmål til dit spejl, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker.