Køkkenskabe

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vælg de rigtige køkkenskabe

I SILVAN har vi et stort sortiment af køkkenskabe. Med de rigtige køkkenskabe kan du let give dit køkken nyt liv på ingen tid. SILVANs køkkenskabe kommer i høj kvalitet og lækre materialer. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, så du kan få de køkkenskabe der passer perfekt til dit køkken. Vælg mellem køkkenskabe med forskellige greb, og som kan åbnes på forskellige måder, og som har et design, der passer til dit køkken. Hos SILVAN får du køkkenskabe med en høj funktionalitet som forenes gennem et lækkert design.  


Inden du køber dine nye køkkenskabe, skal du som det første måle op i dit køkken, så du ved hvor meget plads du har. Herefter bør du overveje hvem i husholdningen der skal betjene det. Har du f.eks. børn i husholdningen, bør du overveje om skabet skal placeres, så det er nemt for dem at åbne det.  

I SILVAN har vi også højskabe med høj funktionalitet. Et højskab er rummeligt og er en nem måde for dig at udnytte pladsen i dit køkken. Med et højskab i dit køkken får du mulighed for at opbevare diverse køkkenartikler eller mad. Du kan også bruge et højskab til at opbevaring af nogle af dine køkkeninstrumenter.

Sådan monterer du dine køkkenskabe

Køkkenskabe der hænger på væggen, skal ofte kunne bære en høj vægt. Det er derfor vigtigt, at du fastgør dine køkkenskabe ordentligt på væggen. Herunder har vi listet nogle lette steps, som du kan følge, når du skal montere dine køkkenskabe på væggen. 

• Først skal du afmærke hvor på væggen dine køkkenskabe skal hænge. Brug et vaterpas til at afmærke punkterne, så du er sikker på, at de hænger helt lige. 

• Inden du borer hullerne, bør du tjekke om der ligger ledninger inde i væggen. Brug en metaldetektor til dette. 

• Sæt plugs i hullerne med en hammer. Sæt kroge i og fastgør køkkenskabet. 

• Til sidst fjerner du alt overskydende støv og puds fra væggen. Du kan med fordel bruge en støvsuger, og få en til at hjælpe dig, mens du borer hullerne.  

Sørg altid for at holde dine køkkenskabe rene og fri fra snavs, så dine madvarer ikke bliver dårlige. Når du skal rengøre dine køkkenskabe, anbefaler vi, at tømme dine skabe og rengøre dem med sæbevand. Hvis du oplever at der tit og ofte samler sig skidt ovenpå dine køkkenskabe, kan du med fordel placere lidt avispapir der. På den måde undgår du at der samler sig en masse snavs, og du kan let udskifte avispapiret. 

Har du flere spørgsmål til køkkenskabe, kan du altid komme forbi til en snak hos os i en af vores mange butikker.