{{detail.product.Title}} / {{mediaslider.selectedVariantAttributes(detail.product)}}
{{detail.product.Title}} / {{mediaslider.selectedVariantAttributes(detail.product)}}

WIKING LUMA 6 MED KAKKELSÆT

Læs mere

Varenr.:
EAN nr.: {{detail.product.EanCode}}
Click & Collect:
{{detail.product.GetLeftSideStockLinkLabel}}
Leveringstid:
{{detail.product.RightSideDeliveryTimeLabel}}
Pris pr. stk

23999,00 DKK

Fordelspris pr. stk
Pris pr. stk
Fordelspris pr. stk
Pris pr. stk
Pris pr. stk
Din pris pr. Pris pr. stk

Gratis

Henter din pris...

{{detail.product.ComparisonDiscountPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonDiscountPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonDiscountPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonMemberPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonMemberPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonMemberPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonNormalPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonNormalPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonNormalPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Model: Luma 6 m/kakkelsæt
Mål: 135,8x57,3x46 cm
Form: Cylinder
Montering: Fritstående
Rørdiameter: 150 mm
Produktgodkendelse: Svanemærket, EN 13240
Effekt (Kw): 7 kW
Mærke: WIKING
Opvarmningsareal: 30-150 m²
Partikeludslip: 2,47 g/kg
Brændkammer: For/bag: 32,2/29,2 cm
Type: Brændeovn
{{key}}: {{value}}

BESKRIVELSE

Med sit stilrene og moderne udtryk fremstår WIKING Luma 6 som et smukt indslag i boligindretningen. Brændeovnen er konstrueret med et varmemagasin over brændkammeret, og danner dermed en høj og rank silhuet på sin plads i boligen.

Varmemagasinet kan fyldes med varmelagringssten, der holder på varmen. De flotte afrundede stålsider skaber et minimalistisk formsprog til det elegante danske design. Også indeni er brændeovnen unik - WIKING Automatic systemet og svanemærket er til glæde for miljøet, for dig og for din økonomi. Ovnen fås monteret med sorte kakler, som skaber et perfekt og naturligt udtryk til den hyggelige brændeovn i en moderne boligindretning. Alle WIKING Luma brændeovne er udviklet og produceret i Danmark for at sikre den højeste kvalitet.

Dansk design – dansk produktion.
Vi udvikler og producerer alle vores brændeovne i Danmark. Det gør vi, fordi vi på den måde kan sikre en høj kvalitet gennem hele processen, hvilket i sidste ende er din garanti for det bedste produkt.

Spar op til 40% på brændeforbruget.
Alle WIKING brændeovne har et indbygget Automatic system, som sikrer den bedste forbrænding med automatisk regulering af lufttilførslen. Det betyder, at du er fri for selv at regulere ved at åbne og lukke forskellige spjæld – brændeovnen klarer simpelthen arbejdet for dig. Fordelene ved WIKING Automatic er mange: Bedre komfort, lettere optænding, ren og effektiv forbrænding samt op til 40% besparelse i dit brændeforbrug.

Frisk luft forbedrer forbrændingen.
Uden ilt ingen ild. Derfor er en konstant luftstrøm til din brændeovn nødvendig for at opnå en ren og effektiv forbrænding. Moderne, energieffektive og miljøvenlige huse er ekstra godt isoleret.

Det er en fordel for varmeforbrug og elregningen, men det kan være en udfordring for din brændeovn, der ikke kan finde tilstrækkeligt ilt i rummet. Derfor har vi udviklet et friskluftsystem, som kan tilsluttes alle vores ovne. Systemet kan installeres på forskellige måder, alt efter hvilket hus brændeovnen skal stå i. Men fælles for alle friskluftinstallationer er, at brændeovnen via et rørsystem kan suge den friske luft udefra. Friskluftsystemet sikrer den optimale forbrænding i brændeovnen, samtidig med at brændeovnen ikke suger ilten ud af i dit velisolerede hjem.

Rørudgang kan benyttes med top eller bagudgang.
Mulighed for tilslutning af friskluftssystem bagpå eller under ovnen.
Mulighed for tilkøb af varmelagringssten.
Med askeskuffe.
Med justerbare stillefødder.
Med WIKING Automatic.
Vægt 165 kg.
Garanti: 5 år.
Afstand til brandbart materiale: 15 cm bag ovn, 40 cm til siden.