Koldluftsblæsere

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Køl ned med en koldluftsblæser

I SILVAN har vi et stort udvalg af forskellige koldluftsblæsere. En koldluftslæser en effektiv løsning til de varme sommerdage, hvor man trænger til at køle ned på en hurtig måde. Vores udvalg i SILVAN indeholder alt lige fra koldluftsblæsere der er beregnet til at stå på bordet, til transportable koldluftblæsere med LED kontrolpanel. 

Inden du køber en koldluftblæser, er der flere ting du bør overveje. For det første er det vigtigt, at overveje hvor din koldluftblæser skal stå. Er det f.eks. nødvendigt med en stor gulvblæser, eller kan du nøjes med en bordventilator? I SILVAN har vi koldluftblæsere til alle behov og vores modeller er nemme at flytte rundt, så du kan placere dem overalt i huset. 

Skab bedre indeklima med en koldluftblæser

I hjemmet er det vigtigt, at vi har et godt og sundt indeklima. Med en koldluftblæser er du sikret et godt indeklima, og du kan derfor nedsætte risikoen for sygdomme og vejrtrækningsproblemer. 

Udover at investere i en koldluftblæser er der flere ting, du selv nemt kan gøre, for at skabe et godt indeklima. Det er altid en god idé at sørge for at lufte ud regelmæssigt. Sørger du for at have gennemtræk flere gange om dagen, nedsætter du chancen for, at der dannes fugt. Hvis du bor i lejlighed og har svært ved at få luftet ordentligt ud, kan du med fordel investere i en koldluftblæser. 

I løbet af en hel dag bliver der afgivet en hel del fugt fra forskellige aktiviteter i hjemmet. F.eks. afgives der en del fugt fra madlavning, brusebade og hvis der tørres tøj indenfor. Hvis du ikke sørger for at komme af med fugten, vil det sætte sig og danne grobund for mug og andre mikroorganismer. En koldluftblæser sørger for at holde fugten nede, og dette har indflydelse på, at dit tøj tørrer hurtigere - hvilket kan være en fordel, hvis man bor i lejlighed. 

Har du flere spørgsmål til fordelene ved en koldluftblæser, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker.