Akustikpaneler

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

FibroTech – alt i akustikløsninger til loft og væg

Aldrig har akustikpaneler været mere populære – og i Silvan får du alle de attraktive varianter fra FibroTech. Højt til loftet og hårde overflader i form af fliser, beton eller glas får lyden til at slå tilbage mellem vægge og lofter. Det resulterer i ekko og efterklang, som kan være stærkt irriterende og trættende for omgivelserne. Det løser du let med akustikpaneler fra FibroTech. Ikke nok med, at du slutter fred med genklang og ekko, så får du også et design og en kvalitet, som er helt i top. Akustikpanelerne tilfører en æstetisk dimension til rummet, giver kant til boligens identitet og skaber et varmt og lækkert udtryk i boligen. Panelernes akustiske absorbering giver desuden et yderst behageligt indeklima.

Materialer, størrelser og opsætning af akustikpaneler

I Silvan finder du to serier af akustikpaneler fra FibroTech: Basic og Unika. Basic-serien er er lavet af polyester, MDF og ægte træfinér. Det giver dem et smukt udtryk helt uden knaster og med varierende aftegninger. Du kan vælge mellem flere forskellige farver – alt efter hvilket udtryk, du ønsker. Panelet måler 22 x 605 x 2440 mm, opbygget af 25 mm brede lameller og med en lamel-afstand på 15 mm.

Ønsker du akustikpaneler i badeværelset eller et andet vådrum, har FibroTech også en hel serie beregnet hertil – UNIKA-serien. Denne serie er lavet af polyester, laminat og en omviklet MDF, hvilket gør den yderst rengøringsvenlig. UNIKA findes med en lamelbredde på 25 mm og i flere forskellige farver. Panelet måler 22 x 600 x 2440 mm. FibroTech´s Akustikpaneler kan opsættes både som loft eller på væg. Panelerne monteres i eksisterende, brandgodkendt bygning ved at punktlime og/eller fastgøre med skruer.