Gavekort

Glæd en, du holder af med et gavekort til Silvan.

Skab noget glæde med et Silvan-gavekort

Mangler du gaven til den ivrige gør-det-selv-entusiast, til svendegildet eller bare til dem, der har alt? Så er et gavekort til Silvan en rigtig god idé. Gavekortet er gyldigt i hele 3 år, og det kan indløses i alle Silvan-butikker. Køb det ved kassen i din lokale Silvan, eller bestil gavekortet online, og få det tilsendt – enten til dig selv eller direkte til modtageren.

Det mindste beløb, du kan sætte på gavekortet er 200,- og det højeste er 3000,- pr. gavekort. Som forbruger eller modtager af gavekortet, er det dit ansvar, at gavekortet bliver brugt inden for gyldighedsperioden. Så længe dit Silvan-gavekort er gyldigt og aktivt, kan du altid tjekke din saldo og se, hvor mange penge, der er tilbage.

Et grønnere gavekort

I stedet for de traditionelle plastik-gavekort, har vi i Silvan valgt at gøre det lidt anderledes. Vores gavekort er nu nemlig 100 % bio-nedbrydeligt og komposterbart. Derudover er det lavet af FSC-certificerede materialer. Du kan derfor med god samvittighed glæde en af dine nærmeste med et grønnere gavekort til Silvan.