Aralievedbend, x Fatshedera lizei, Ø11 cm

  • Placeres lyst, men ikke i direkte sollys
  • Jorden bør tørre let ud mellem vandinger
  • Gødes ca. hver tredje vanding i vækstperioden
  • Plantes i næringsrig jord
<h2>Den klassiske og skønne stuebirk</h2><p>Aralievedbend er en krydsning imellem vedbend og stuearalie, der giver dig det bedste fra begge planter. Den er smuk, yderst robust i rum med skiftende mængder lys, og klarer sig godt i forskellige indeklimaer. Du kan derfor med fordel, bruge den i rum som entreer eller et hvilket som helst andet rum, hvor du gerne vil have en skøn, grøn plante. Den er utroligt tilpasningsdygtig, men når du først har valgt et godt sted til den, bør du ikke flytte den igen.</p><br><h2>Sådan passer du bedst din aralievedbend</h2><p>Med aralievedbend får du en plante, der er virkelig let at passe, og den volder sjældent de store problemer. Planten er meget tilpasningsdygtig, og den tilpasser derfor også sin vækst efter, hvor meget lys og vand den får. Den kan også tåle temperaturer helt ned til frysepunktet, hvilket gør den ideel til eks. entreer. Vand den regelmæssigt, men begræns vanding i efterårs- og vintermånederne. Planten kan både blive stor og gammel, så du kan med fordel omplante den hvert eller hvert andet år i april. Du kan beskære planten i februar, og let tage stiklinger til at skabe endnu flere flotte planter.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Stueplanter
26,95
26.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Den klassiske og skønne stuebirk

Aralievedbend er en krydsning imellem vedbend og stuearalie, der giver dig det bedste fra begge planter. Den er smuk, yderst robust i rum med skiftende mængder lys, og klarer sig godt i forskellige indeklimaer. Du kan derfor med fordel, bruge den i rum som entreer eller et hvilket som helst andet rum, hvor du gerne vil have en skøn, grøn plante. Den er utroligt tilpasningsdygtig, men når du først har valgt et godt sted til den, bør du ikke flytte den igen.


Sådan passer du bedst din aralievedbend

Med aralievedbend får du en plante, der er virkelig let at passe, og den volder sjældent de store problemer. Planten er meget tilpasningsdygtig, og den tilpasser derfor også sin vækst efter, hvor meget lys og vand den får. Den kan også tåle temperaturer helt ned til frysepunktet, hvilket gør den ideel til eks. entreer. Vand den regelmæssigt, men begræns vanding i efterårs- og vintermånederne. Planten kan både blive stor og gammel, så du kan med fordel omplante den hvert eller hvert andet år i april. Du kan beskære planten i februar, og let tage stiklinger til at skabe endnu flere flotte planter.

Tekniske spec attributer

Diameter Potte11 cm
GødningHver tredje vanding i vækstperioden
Højde25-35 cm
JordPottemuld
PlaceringLyst, men ikke i direkte sollys
SortimentFair pris hver dag
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9850229

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)18
Pakkelængde (cm)11
Pakkevægt (kg)0.25
Pakkebredde (cm)11