Falsk spirea, Astilbe arendsii hybrid, Ø21 cm

  • Placeres i halvskygge/skygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes 1-2 gange i løbet af foråret
  • Ø: 21 cm
<h2>Flot falsk spirea med fjerlignende blomsterklynger</h2><p>Denne fine falsk spirea er en finurlig haveplante, som er perfekt i enhver have, hvor den vil tilføje kontrast til det grønne bed. Stauden har bregnelignende løv med grønne blade, der har en bronzefarvet eller rødlig nuance i begyndelsen. De farverige blomster står i tætte, fjerlignende klynger i sprudlende farver. Blomsten er ideel som snitblomst og kan bruges i både friske og tørrede dekorationer sammen med andre blomster.<br><br>Astilbe arendsii hybrid trives bedst på en placering i haven med enten delvis skygge eller fuld skygge. Regelmæssig vanding af stauden er essentiel – især i tørre perioder – for planten tåler ikke tørke godt og vil visne, hvis den ikke holdes fugtige. Den bør udplantes i veldrænet havejord og kan med fordel gødes 1-2 gange i løbet af foråret.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
119,95
119.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Flot falsk spirea med fjerlignende blomsterklynger

Denne fine falsk spirea er en finurlig haveplante, som er perfekt i enhver have, hvor den vil tilføje kontrast til det grønne bed. Stauden har bregnelignende løv med grønne blade, der har en bronzefarvet eller rødlig nuance i begyndelsen. De farverige blomster står i tætte, fjerlignende klynger i sprudlende farver. Blomsten er ideel som snitblomst og kan bruges i både friske og tørrede dekorationer sammen med andre blomster.

Astilbe arendsii hybrid trives bedst på en placering i haven med enten delvis skygge eller fuld skygge. Regelmæssig vanding af stauden er essentiel – især i tørre perioder – for planten tåler ikke tørke godt og vil visne, hvis den ikke holdes fugtige. Den bør udplantes i veldrænet havejord og kan med fordel gødes 1-2 gange i løbet af foråret.

Tekniske spec attributer

Diameter21 cm
Gødning1-2 gange i løbet af foråret
Højde30 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringHalvskygge/skygge
SortAstilbe arendsii hybrid
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9863375

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)60
Pakkelængde (cm)28
Pakkevægt (kg)2.3
Pakkebredde (cm)28